WhatsApp a introdus o nouă funcție. „O modalitate de a împărtăși sentimentele cu prietenii”

0
Publicat:

WhatsApp face o schimbare majoră în aplicația sa, a anunțat CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg. Astfel, începând de miercuri, 7 decembrie, se lanseză avatarele 3D care pot fi personalizate, relatează Mirror.co.uk.

Mark Zuckerberg: Aducem avatare pe WhatsApp Foto Shutterstock
Mark Zuckerberg: Aducem avatare pe WhatsApp Foto Shutterstock

WhatsApp a anunțat miercuri că va începe în sfârșit să lanseze avatare 3D pentru cele două miliarde de utilizatori din întreaga lume.

Această mișcare vine la câteva luni după ce stickerele și-au făcut debutul pe Instagram, Facebook și Messenger.

Compania a introdus pentru prima dată avatare pe WhatsApp pe canalul beta în octombrie, dar acum funcția este lansată pentru toți utilizatorii aplicației de mesagerie.

De astăzi, utilizatorii vor putea în sfârșit să creeze o reprezentare digitală a lor în poplara aplicație.

Miercuri, CEO-ul Meta Mark Zuckerberg confirmat vestea într-o postare pe Facebook, adăugând că avatarele pot fi folosite ca fotografii de profil sau stickere personalizate.

El a spus: „Aducem avatare pe WhatsApp!

Acum îți poți folosi avatarul ca sticker în chat. Mai multe stiluri vor veni în curând în toate aplicațiile noastre.”

Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi o serie de coafuri, trăsături faciale și ținute pentru a-și crea avatarul personalizat.

Odată ce avatarul personalizat a fost creat, WhatsApp va crea un pachet de stickere 36 de stickere care reflectă mai multe emoții și acțiuni.

De asemenea, utilizatorii vor putea să-și pună avatarul ca fotografie de profil sau să le trimită prietenilor.

WhatsApp a explicat: „Avatarul tău este o versiune digitală a ta care poate fi creată din miliarde de combinații de diverse stiluri de păr, trăsături faciale și ținute.

Trimiterea unui avatar este o modalitate rapidă și distractivă de a împărtăși sentimentele cu prietenii și familia.

Acesta a adăugat: „Poate fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a te reprezenta fără a folosi fotografia ta reală, astfel încât să fie mai privată.

Pentru mulți oameni, aceasta va fi prima dată când creăm un avatar și vom continua să oferim îmbunătățiri de stil, inclusiv luminozitate, umbrire, texturi de păr și multe altele, care vor face avatarele și mai bune în timp.”

Avatarele Meta sunt unul dintre numeroasele personaje virtuale disponibile pe diferite platforme și aplicații de mesagerie, inclusiv Bitmoji.

Aceste personaje 2D sunt acum deținute de Snap. Între timp, atât Apple, cât și Samsung oferă și avatare sub formă de Memoji și, respectiv, AR Emoji.

Pentru a utiliza cea mai recentă modificare a aplicației, utilizatorii WhatsApp trebuie să se asigure că au descărcată cea mai recentă versiune a aplicației.

Pentru a crea un avatar WhatsApp, utilizatorii trebuie să acceseze Setări, Avatar > Creați-vă avatarul, apoi „Terminat”.

Pentru a fi utilizat ca imagine de profil, utilizatorii trebuie să selecteze Setări, fotografia de profil, Editare și apoi Utilizați avatar.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite