Vodafone lansează opţiuni de abonamente conexe pentru familii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vodafone a lansat opţiunea pentru toată familia FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul
Vodafone a lansat opţiunea pentru toată familia FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul

Utilizatorii Vodafone se pot folosi de noul program Vodafone Familia, pentru a câştiga mai multe avantaje la abonamente. Clienţii pot să-şi aleagă abonamentul potrivit şi primesc beneficii cum ar fi convorbiri nelimitate în reţea, trafic dublu de date sau reduceri din preţul abonamentelor. Vodafone Familia este pentru toţi – pachetele pornesc de la 9 euro.

Vodafone Familia se adresează membrilor familiei, minim doi, maximum cinci, care optează pentru un pachet Easy 9, gama Smart sau Red 29. Beneficiile obţinute sunt convorbiri nelimitate în reţea şi trafic dublu de date.

Clienţii RED care optează pentru al doilea pachet RED în familie beneficiază de o reducere de cinci euro din costul lunar al noului pachet, dacă nu optează şi pentru achiziţia unui smartphone nou. Pachetele RED au astfel preţuri de 20, 30 şi 39 de euro.

Cu această ocazie, Vodafone a lansat abonamente noi şi pentru copii. Smart Kids şi Easy Kids sunt două abonamente construite special pentru cei mici. 

Primul costă 12 euro pe lună, are 1.000 de minute în reţea, 100 de minute naţionale, 100 de MB de trafic de date, la care se adaugă promoţia de 50% mai multe beneficii şi SMS-uri nelimitate în orice reţea. Abonamentul aduce 5 GB de spaţiu de stocare în Vodafone Cloud şi acces la Zonga. Odată intrat în Vodafone Familia, există convorbiri nelimitate în reţea şi trafic dublu de date.

Easy Kids costă 8 euro pe lună, are 500 de minute în reţea, 50 de minute şi SMS-uri naţiionale, SMS-uri nelimitate în reţea şi 25 de MB de trafic de date. După consumarea beneficiilor incluse, este necesară o reîncărcare. Ambele abonamente includ credit de 2 euro pe lună pentru achiziţia de jocuri, opţiuni prepaid sau poate fi reportat pentru următoarea lună.

 Există şi aplicaţia Vodafone Guardian, ce asigură apeluri şi SMS-uri sigure pentru copii, dar şi Vodafone Protect, ce protejează datele de pe smartphone.

Haideţi să discutăm. Vă aşteptăm pe Facebook - Tech Adevărul. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite