Internetul 4G de la Orange, disponibil în tot Bucureştiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orange România a extins acoperirea conexiunii de Internet 4G pe toată suprafaţa Bucureştiului. Începând de astăzi, posesorii de dispozitive compatibile cu tehnologia 4G se pot bucura de viteze 75Mbps pentru descărcări.

Începând din această toamnă, toţi clienţii Orange, abonaţi sau utilizatori de cartele Orange PrePay, au acces la serviciile de internet la viteze 4G, atât prin planuri tarifare compatibile, cât şi prin opţiuni dedicate. Astfel, clienţii Orange PrePay sunt primii utilizatori de cartele preplătite din România care pot naviga pe internet la viteze 4G.

De asemenea, clienţii Orange pot cumpăra la preţuri speciale smartphone-uri şi tablete compatibile 4G: Nokia Lumia 625 la preţul de 49 de euro şi Blackberry Q5 la 129 de euro cu Panteră 23, Samsung Galaxy SIII 4G la 0 euro cu Business Open 45, Samsung Galaxy S4 la 0 euro cu Business Open 65 şi tableta Samsung Galaxy Note 10.1 4G la 399 de euro cu abonamentul Colibri Explore 15. Preţurile includ TVA şi sunt valabile la activarea sau prelungirea pe o perioadă de 2 ani a abonamentelor menţionate.

Tehnologia 4G aduce o şi mai bună experienţă la utilizarea serviciilor de divertisment pe care Orange România le are în portofoliu, precum serviciul Deezer, prin intermediul căruia clienţii pot asculta peste 25 de milioane de melodii, şi Orange TV Go, ce oferă acces la canale de televiziune, filme şi videoclipuri pe PC, smartphone şi tabletă, oriunde şi oricând.

În prezent, Orange are acoperire 4G în Bucureşti şi zona metropolitană din nordul oraşului, precum şi în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, unde oferă servicii de internet la viteze de până la 75 Mbps pentru download şi 37,5 Mbps pentru upload.

„Prin extinderea acoperirii 4G, ne dorim să le oferim clienţilor noştri din Bucureşti şi celor care vizitează capitala o experienţă de utilizare cât mai plăcută într-un oraş cu adevărat digital. Aceasta presupune acces oricând la servicii de internet mobil de calitate, la aplicaţii disponibile pe telefon şi tabletă, precum şi la asistenţă specializată în toate punctele de contact. În perioada următoare vom continua investiţiile pentru a extinde acoperirea 4G, păstrând atenţia la calitatea serviciilor pe care le oferim.” a declarat Jean-François Fallacher, Chief Executive Officer la Orange România.

Într-un test realizat de „Adevărul“, pe o tabletă Samsung Galaxy Note 10.1, în zona Pipera (Şoseaua Fabrica de Glucoză), viteza de descărcare a ajuns la 21,20Mpbs, iar cea de încărcare la 12,70Mbps.

Haide să discutăm! Ne poţi vizita şi pe pagina de Facebook „Tech Adevărul“.

speedtest
TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite