vivo anunţă ce smartphone-uri fac actualizarea la Android 12 în Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

De la sfârşitul lunii ianuarie, vivo va începe să actualizeze produsele de pe piaţa europeană cu cea mai recentă ediţie, Android 12. Compania se numără printre primii producători de smartphone-uri care lansează cea mai recentă versiune a sistemului de operare Google pentru produsele sale.

Lansarea primei versiuni Android 12 în Europa va rula în trei etape de la sfârşitul lunii ianuarie, acoperind treptat toţi utilizatorii de smartphone-uri vivo. 

Modelele X60 Pro şi V21 5G vor fi primele produse care vor primi actualizarea Android 12 de la sfârşitul lunii ianuarie 2022. Modelul Y72 5G va urma o lună mai târziu, în timp ce restul produselor din seria Y disponibile în România vor primi actualizarea de la sfârşitul lunii aprilie 2022.

Cea mai recentă ediţie a celui mai popular sistem de operare la nivel mondial, Android 12, a fost lansată public în octombrie. 

vivo a confirmat că întreaga gamă de produse vândute în Europa va primi actualizarea Android 12. Cu toate acestea, planul de lansare de la sfârşitul lunii ianuarie până la sfârşitul lunii aprilie 2022 nu se aplică smartphone-urilor vivo cumpărate prin canalele operatorilor. Data pentru actualizarea smartphone-urilor vivo achiziţionate prin aceste canale vor fi stabilite de operatori.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite