VIDEO Viralele săptămânii: explozie în Texas, atentat la Boston şi pisica îndrăgostită de un aspirator

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna trecută a fost una grea pentru americani. Un atentat cu bombe a rănit peste 150 de persoane şi a omorât alte trei iar o explozie de la o fabrică de îngrăşăminte a  dus la moartea a 14 persoane şi rănirea a altor 200.

Totuşi, pe Youtube găsim şi nişte clipuri care reuşesc să smulgă nişte zâmbete. Harrison Ford este personajul principal în unul din acestea, iar fanii Star Wars vor aprecia cu siguranţă filmuleţul de 3 minute. 

<strong>CAUGHT ON CAMERA: Fertilizer Plant Explosion Near Waco, Texas </strong>

Primul loc în topul Youtube de săptămâna aceasta este ocupat de un video cutremurător. Un bărbat urmăreşte focul de la fabrica de îngrăşământ din Texas. Acesta se află într-o maşină, împreună cu copilul lui, când fabrica explodează şi o bucată din clădire este proiectată înspre maşină. Bărbatul îşi întreabă copilul dacă este în regulă iar acesta, speriat, spune că nu mai aude şi îşi roagă tatăl să plece cât mai repede din zonă. Clipul de 56 de secunde a strâns peste 21 de milioane de afişări în cinci zile.

<strong>Surveillance Video Related to Boston Bombings </strong>

Djohar Ţarnaev, principalul suspect al atentatelor din Boston a ajuns în topul Youtube de săptămâna aceasta. Un clip video încărcat de FBI îl înfăţişează pe Tarnaev în timp ce se plimbă cu un ghiozdan pe stradă, în ziua atentatelor. Imaginile au fost surprinse cu ajutorul camerelor de supraveghere de pe stradă iar filmuleţul de 30 de secunde a adunat 18 milioane de afişîări în patru zile. Cecenul Ţarnaev a fost capturat de autorităţi.

Cei doi bărbaţi suspectaţi de FBI că au organizat atacul terorist de la maratonul din Boston, pe camerele de supraveghere

<strong>Harrison Ford Won't Answer Star Wars Questions </strong>

Pe locul trei găsim o secvenţă din talk-show-ul Jimmy Kimmel Live. Moderatorul îl întreabă pe actorul Harrison Ford despre următorul film Star Wars, care va fi regizat de J.J. Abrams. Ford, actorul care l-a jucat pe Han Solo în seria originală, spune că nu va răspunde la întrebări despre acest subiect. Prima întrebare din partea publicului vine din partea unei persoane îmbrăcată în Luke Skywalker. „Îţi place să apari în filme?“, îl întreabă bărbatul pe Ford.

Următoarea întrebare vine de la un bărbat îmbrăcat în prinţesa Leia, care îl întreabă pe Ford dacă îi este foame. Cel mai amuzant moment este când o persoană deghizată în Chewbacca începe să vorbească în limba Wookie. „Era soţia mea, nenorocitule!“, exclamă Ford la un moment dat. Clipul video a strâns 5,5 milioane de afişări în patru zile.

<strong>Кот и пылесос </strong>

O pisică îşi face de cap cu un aspirator în clipul de pe locul patru. Filmuleţul a fost postat şi pe adevarul.ro iar pe Youtube a reuşit să obţină peste 3 milioane de afişări în cinci zile.

Ce se întâmplă când pisica se îndrăgosteşte de aspirator? Clipul devenit viral în timp record

<strong>Waco texas fertilizer plant video - Raw footage 4-17-2013 </strong>

Pe locul cinci întâlnim, din nou, un clip video în care vedem explozia de la fabrica de îngrăşăminte din Texas. Filmuleţul arată atât clipul filmat de bărbatul din maşină, dar şi intervenţia echipajelor speciale. Filmuleţul are 2, 5 milioane de afişări.

Bonus

Nu putem să-l uităm pe sud-coreeanul Psy, care a dat iar lovitura cu Gentleman, prima melodie după hitul Gangnam Style care a strâns 1,5 miliarde de vizualizări. 

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite