VIDEO Morala Nokia în ultima reclamă: dacă eşti un părinte obsedat de poze cu copilul tău, fă-ţi un bine şi ia Lumia 1020

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacă eşti un părinte disperat după poze, mai bine îţi uiţi telefonul acasă.
Dacă eşti un părinte disperat după poze, mai bine îţi uiţi telefonul acasă.

Nokia are un super telefon în portofoliul său, cu o cameră de 41 megapixeli, şi nu se sfieşte să se laude cu acesta pe unde apucă. Într-o nouă reclamă afli de ce e bine, dacă eşti un părinte la serbare copilului, să stai în spatele sălii şi să deţii un Nokia Lumia 1020.

Să fii ironic la adresa rivalilor a dat roade pentru Samsung în confruntarea cu Apple, astfel că ar putea foarte bine să funcţioneze pentru Nokia. Încă o reclamă, încă un atac la concurenţă. Nokia pune pe masă, sau mai bine zis în mâna unui utilizator, un Lumia 1020 cu o cameră impresionantă de 41 megapixeli, iar în colţul opus sunt restul: iPhone şi telefoanele cu zeci de funcţii de la Samsung.

Toţi spectatorii se înghesuiesc să prindă cel mai bun cadru, sar unii peste alţii, se pocnesc între ei, iar cu o voce calmă un tată din fundul sălii îi spune soţiei că are Nokia Lumia 1020. Nici nu clipeşte şi poza perfectă e gata. Şi la final este această reclamă inspirată a Nokia care aduce aminte de una mai veche, personajul principal era Lumia 920 în aceea.

Camera foto de 41 megapixeli de pe Nokia Lumia 1020 poate stoca imagini la rezoluţii de: 34 MP în format 16:9 sau 38 MP în format 4:3. Pe lângă aceşti „coloşi“ ai imagisticii, camera mai stochează şi imaginea la 5 MP creată prin procedeul „oversampling“, ceea ce înseamnă crearea unui pixel din alţi 7 din jurul aceluia unu. Procesorul e Qualcomm cu două nuclee, memoria RAM de 2GB, ecran de 4,5 inci AMOLED şi o capacitate de stocare de 32GB.

Vrem să discutăm cu voi, „Adevărul Tech“ este şi pe Facebook

Mai vechiul videoclip din vremea în care Lumia 920 era cel mai bun telefon al Nokia.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite