VIDEO Microsoft către utilizatorii Gmail: nu vă vindeţi sufletul spamului! Folosiţi Outlook şi citiţi-vă doar voi mailurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Google are un serviciu de email, îi spune Gmail. Microsoft are, de asemenea, un serviciu de email, îi spune Outlook, şi vrea să ştii că este mai bun decât noul Gmail. Acesta este un nou episod din campania de marketing „Scroogled“ şi cum crede Microsoft că vei alege Outlook.

Microsoft a pornit campania Scroogled la începutul acestui an. Între timp, Google a oferit un nou Gmail, îmbunătăţit şi cu sortare automată a mailurilor în funcţie de ceea ce ai vrea să vezi, oferind chiar şi o filă pentru promoţii. De noul Gmail se leagă Microsoft şi continuă atacarea faptului că Google îţi scanează emailurile pentru a-ţi servi publicitate, pe baza cuvintelor cheie, notează TechRadar.

În videoclipul de mai jos, Microsoft explică cum spamul generat de cei care vor să-şi facă publicitate se realizează prin Google, mailurile fiind trimise de la adresa no-reply@google.com. „Google îţi violează intimitatea, citindu-ţi fiecare cuvânt din fiecare mail trimis sau primit prin contul de Gmail, astfel încât să-ţi ofere reclame mai bine orientate“, se arată pe site-ul Scroogled.

„Ei urmăresc tot ceea ce faci pentru a obţine profit de pe urma ta“, continuă Microsoft. Desigur, alternativa cea mai bună este Outlook. Nici acesta nu este lipsit de probleme, dar, după cum arată „The Wall Street Journal“, reclama este structurată pe alte criterii. 

„Reclamele afişate în Outlook.com sunt bazate pe informaţii cum ar fi vârsta, genul sau localizarea pe care utilizatorii le-au oferit de bună voie Microsoft, când şi-au creat conturile. Outlook.com foloseşte, de asemenea, activitatea pe web a utilizatorului [prin Bing]“, se arată în articolul WSJ. Dacă vrei să scapi din reclamele de pe Outlook.com, te costă 20 de dolari.

<A data-cke-saved-href="http://www.bing.com/videos?mkt=en-us&vid=d3b58ecd-956f-47f5-9f31-bd2b35e60809&from=shareembed-syndication&src=v5:embed:syndication:" href="http://www.bing.com/videos?mkt=en-us&vid=d3b58ecd-956f-47f5-9f31-bd2b35e60809&from=shareembed-syndication&src=v5:embed:syndication:" target="_new" title="Watch how you get Scroogled by Gmail">Video: Watch how you get Scroogled by Gmail</A>

Vă aşteptăm să discutăm pe Tech Adevărul pe Facebook.

Află mai multe despre campania Scroogled:

VIDEO Microsoft versus Google: GMail este noua ţintă a campaniei „Scroogled“

Microsoft atacă Google din nou: poştaşul Gmail citeşte mesajele de Valentine’s Day

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite