Gmail Blue, noul Gmail, doar mai bun. Farsa de 1 aprilie care loveşte în Outlook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Microsoft a atacat încontinuu Gmail în timpul campaniei Scroogled, în care spunea că Outlook este un serviciu mai bun, iar Gmail îţi urmăreşte conversaţiile. Pentru a se răzbuna, Google a ales 1 aprilie drept cel mai bun moment, anunţând „lansarea” serviciului Gmail Blue.

Gmail Blue este la fel ca fostul Gmail, numai că mai albastru. Aici, Google loveşte direct în Outlook şi în culoarea lor. „Nu ştiu de ce am aşteptat atât de mult pentru schimbarea asta”, declară un inginer de prezentare de la Google în timpul video-ului de prezentare.

„Ne-a luat şase ani ca să dezvoltăm tehnologia pentru a realiza Gmail Blue”, mai spun cei de la Google.

În farsa de 1 aprilie care loveşte în Microsoft Outlook, totul este albastru. „Totul este albastru. Butonul de Compose este albastru. Cuvântul Compose este albastru. Bold este albastru, italicul este albastru. Corpul textului este albastru”, descriu inginerii Gmail acest serviciu.

„E ca albastrul oceanelor, doar că mai frumos”, se încheie lansarea noului produs Google, Gmail Blue. Evident, totul este doar o farsă, dar pe cât de simplă este, pe atât de eficientă. Dacă Microsoft a investit în campania de publicitate Scroogled, pentru a convinge utilizatorii că serviciul lor este mai bun şi nu urmăreşte utilizatorii pentru a le transmite mesaje, Google a venit de 1 aprilie cu un video amuzant şi care loveşte foarte discret.

Puteţi vedea prezentarea în video-ul de mai jos.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite