VIDEO Jocul românesc despre comunism este deja un succes. Aflăm ultimele detalii despre el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul Live de la ora 15 l-a avut ca invitat pe Cristian Diaconescu, creatorul jocului Black the Fall, primul titlu care abordează ca temă principală comunismul.

Studioul de jocuri Sand Sailor Studio a creat jocul Black the Fall prin care vrea să construiască o lume 2,75D, în care jucătorii trebuie să aleagă între a folosi violenţa sau să se ascundă. Jocul a fost parte a unei campanii pe Kickstarter în ultimele 30 de zile.

Cu 24 de ore înaintre de finalizarea campaniei, Sand Sailor Studio a reuşit să strângă toţi banii necesari pentru finalizarea cu succes a campaniei. Românii au ajuns la 25.000 de lire sterline finanţare.

“Black the Fall” e un joc de tip side scroller, adică privim personajul din lateral. E 2.75D, aşa cum îl descriu creatorii săi, pentru că în permanenţă camera se apropie şi se depărtează. În cadrul acţiunii, personajul principal, Black, are de ales cum să răspundă provocărilor: violent, prin a se ascunde sau prin a rezolva un puzzle. De fapt, jocul e despre comunism prin prisma alegerilor pe care le are personajul de făcut.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite