­Vara asta, profită de promoţia Canon Cashback

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Canon Cashback oferă 1.000 de lei înapoi la cumpărături diverse
Canon Cashback oferă 1.000 de lei înapoi la cumpărături diverse

Odată cu venirea verii, e un moment bun să schimbi aparatul foto sau să-i cumperi noi accesorii care să te facă un fotograf mai bun.

Vara aceasta poţi să-ţi cumperi un aparat foto nou, dacă eşti la început de drum sau poţi să-ţi accesorizezi gadgetul deja existent cu o nouă serie de obiective, teleobiective sau, de ce nu, imprimante portabile. Fotografia nu mai are secrete pentru mulţi şi, deşi totul pleacă de la mult antrenament, ai nevoie şi de echipamente bune pentru a realiza imagini de calitate. 

Anul acesta, Canon a lansat o promoţie de vară numită Cashback, prin care primeşti înapoi o sumă de bani după ce achiziţionezi un produs. Consideră că ţi se dă şansa să mai achiziţionezi un accesoriu sau să pui deoparte pentru Black Friday. 

Cum funcţionează Cashback?

Canon are în vara aceasta o ofertă interesantă pentru cei care vor cumpăra un aparat foto sau orice produs Canon. Dacă intraţi pe Cashback, veţi vedea o listă de produse pe care, dacă le cumpăraţi, vă vor aduce o serie de beneficii. Astfel, clienţii vor primi înapoi de la 100 la 1.000 de lei, în funcţie de produsul achiziţionat. 

Pentru a intra în promoţia aceasta, trebuie să te înregistrezi în formularul de pe site-ul campaniei. După înregistrare se va primi un mail, iar apoi plata va fi făcută prin transfer bancar, în contul pe care-l vei oferi în formularul de înregistrare. 

Înregistrarea pe site se face după ce ai cumpărat un produs Canon, iar plăţile se vor face numai prin transfer bancar. Înscrierea se va putea face doar până pe 16 august, la miezul nopţii. Vei putea folosi banii pentru orice, deşi, dacă îţi cumperi un aparat foto, ar fi un moment potrivit să achiziţionezi şi accesorii, dacă tot primeşti bani înapoi. 

Cele mai mari beneficii din campanie

Canon EOS 6D

Primul full-frame cu WiFi şi GPS a fost lansat în 2012 şi este un must-have dacă vrei să treci la un nou nivel în vara aceasta. Este o îmbinare foarte bună a aparatului de profesionist şi a nevoilor unui amator, cum ar fi urcarea directă a fotografiilor pe Facebook. 

Are un senzor de 20,2 megapixeli şi un ISO care ajunge la 25.600. E recomandată fotografilor pasionaţi, care fac acest lucru drept un hobby. Primeşti 700 de lei înapoi. 

Obiectiv EF 24-70mm f/2.8L II USM

E unul dintre cele mai populare obiective şi vă va aduce înapoi 1.000 de lei, la o achiziţie de aproximativ 9.000 de lei, în funcţie de magazinul de unde îl cumpăraţi. 

E un obiectiv care oferă o diafragmă constantă pe întreaga plajă de zoom, iar tehnologia optică de de ultimă generaţie asigură o claritate mare în tot cadrul. Obiectivul e unul aproape obligatoriu dacă ai un aparat EOS full-frame, fiind recomandat şi pentru peisaje, călătorii, portrete sau fotojurnalism. 

Obiectiv EF 70-200 mm f/2.8LIS II USM

Teleobiectivul oricărui fotograf profesionist e un lucru obligatoriu, iar dacă vara asta vrei să te pui la punct şi să înveţi cu adevărat ce înseamnă să nu mai fii un amator, acesta este un accesoriu obligatoriu. 

Poate fi folosit pentru multe lucruri, de la simpla fotografie de stradă, dacă eşti mai timid, până la fotografierea evenimentelor sportive, a unor evenimente grandioase, ca festivităţi sau imagini în natură, care mai de care mai exotice. 

Îţi aduce înapoi 1.000 de lei în cashback. 

Canon Cashback 2

O altă cameră interesantă este Canon ME20F-SH. Potrivit entertech.ro, este o cameră video multifuncţională profesională, capabilă de a surprinde imagini full HD color în condiţii de mediu cu luminozitate extrem de scăzută. Având un ISO maxim fără egal în industria de profil, de peste 4 milioane (+75dB), modelul facilitează o gamă largă de posibilităţi de filmare, în situaţii imposibil de surprins până acum, spun reprezentanţii Canon.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite