Tweet Tech, 20 ianuarie: HP dă o lovitură Windows 8, WhatsApp depăşeşte mesageria clasică şi Samsung aduce o nouă interfaţă pentru Android

0
Publicat:
Ultima actualizare:
WhatsApp a întrecut SMS-ul, se împlinesc 50 de ani de la descoperirea quarcilor, iar Windows 7 revine pe laptopurile HP.
WhatsApp a întrecut SMS-ul, se împlinesc 50 de ani de la descoperirea quarcilor, iar Windows 7 revine pe laptopurile HP.

Zi de zi, Tech Adevărul vă prezintă cele mai interesante informaţii din tehnologie, dar care nu au încăput în rândurile unei ştiri. Astăzi, 20 ianuarie, WhatsApp a întrecut SMS-ul, se împlinesc 50 de ani de la descoperirea quarcilor, iar Windows 7 revine pe laptopurile HP.

În fiecare zi, începând de astăzi, la finalul fiecărei zile vom selecta cele mai interesante ştiri pe care nu le-am dezvoltat în articole şi care merită citite la sursa originală. Aşteptăm şi de la voi sugestii, cu cele mai interesante informaţii pe care le-am ratat.

De ce? Pentru că vrem să creăm o comunitate care discută despre tehnologie şi vrem să vă auzim vocea.

HP aduce din nou la viaţă Windows 7, odată cu o ofertă nouă pentru clienţii săi. Producătorul spune că a adus Windows 7 înapoi datorită cererii clienţilor, iar pe site-ul oficial toate laptopurile sunt prezentate cu acest sistem de operare, pentru Windows 8 fiind nevoiţi să aplicăm filtre speciale de căutare. O lovitură dură şi pentru HP, dar şi pentru Microsoft.

Mai multe pe The Verge.

WhatsApp a procesat mai mult de 50 de miliarde de mesaje, iar acest lucru înseamnă că a trecut peste cifrele oficiale ale SMS-ului. Finalul unei ere?

Mai multe pe Ubergizmo.

50 de ani de Quarci. Particulele subatomice au explicat modul cum se formează anumite procese şi acum 50 de ani ele au fost descoperite de doi cercetători.

Mai multe pe Phys.

Cel mai mare operator din Coreea de Sud va oferi un internet mobil de 300 de Mbps până la finalul anului.

Mai multe pe The Next Web.

Cum va arăta Android pe următoarea generaţie a skinului Touch Wiz, prezent pe toate terminalele mobile Samsung.

Mai multe pe Pocket Now.

Apple pregăteşte trimiterea iOS 7.1 - beta 4 către dezvoltatori. Update-ul va conţine o serie de îmbunătăţiri pentru a rezolva bug-urile din sistem.

Mai multe pe BGR.

Canadienii de la Blackberry nu au avut deloc parte de noroc în ultima periodă, dar lucrurile par să se schimbe. Compania va produce majoritatea smartphone-urilor ce urmează să fie folosite în interiorul Pentagonului.

Mai multe pe BGR

image

Un hacker a reuşit să fure datele financiare a 20 de milioane de persoane din Coreea de Sud. Asta înseamnă că infractorul a reuşit să compromită cardurile a aproximativ 40% din locuitorii ţării.

Mai multe pe Mashable

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite