Tweet Tech, 17 ianuarie - Facebook devine mai Twitter, reclamele de la Super Bowl apar pe YouTube şi Xbox One e cea mai populară consolă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Facebook introduce o nouă caracteristică, iar Barack Obama vorbeşte despre NSA
Facebook introduce o nouă caracteristică, iar Barack Obama vorbeşte despre NSA

Zi de zi, Tech Adevărul vă prezintă cele mai interesante informaţii din tehnologie, dar care nu au încăput în rândurile unei ştiri. Astăzi, 17 ianuarie  Barack Obama vorbeşte despre NSA, Facebook are o nouă caracteristică, iar Xbox One e cea mai vândută consolă în SUA.

În fiecare zi, începând de astăzi, la finalul fiecărei zile vom selecta cele mai interesante ştiri pe care nu le-am dezvoltat în articole şi care merită citite la sursa originală. Aşteptăm şi de la voi sugestii, cu cele mai interesante informaţii pe care le-am ratat.

De ce? Pentru că vrem să creăm o comunitate care discută despre tehnologie şi vrem să vă auzim vocea.

Nu mai aveţi răbdare să vedeţi reclamele de la Super Bowl? Canalul de YouTube Ad Blitz, făcut chiar de Google, oferă câteva dintre reclamele care vor fi disponibile în timpul pauzelor meciului.

Mai multe pe YouTube.

Facebook a lansat subiecte trending pentru anumite ţări, în funcţie de cele mai populare hashtag-uri de pe reţeaua socială. Astfel, Facebook vrea să crească interacţiunea între utilizatori, ca pe Twitter.

Mai multe pe TechCrunch. 

Discursul lui Barack Obama despre NSA şi supraveghere. Preşedintele american a menţionat că tehnologia le permite americanilor să facă aproape orice, dar trebuie să ne întrebăm ce avem voie să facem.

Mai multe pe The Verge.

Xbox One este cea mai populară consolă în SUA, la o lună după lansare. În România, consola nu a apărut încă oficial.

Mai multe pe Ubergizmo.

image

Viitorul jocurilor ar putea sta într-o alianţă dintre Valve şi Oculus Rift. Casca de realitate augmentată ar putea fi folosită la jocurile companiei Valve.

Mai multe pe Ubergizmo.

Noul Android 4.4.2. KitKat pe Samsung Galaxy Note 3 şi Samsung Galaxy S4. Va apărea în Europa în perioada următoare.

Mai multe pe Phone Arena.

Consola Wii U de la Nintendo are vânzări dezastruoase, iar compania va avea mari probleme pe viitor dacă nu va şti să atragă clienţii.

Mai multe pe Ars Technica.

image

Odată cu închiderea magazinului online Silk Road, care funcţiona în internetul ascuns, autorităţile au confiscat 28 de milioane de dolari în bitcoini.

Citeşte mai mult pe BBC.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite