Traducere în timp real pe internet pentru toată lumea. Vorbeşti cu un chinez şi te înţelegi instantaneu

0
0

Softul care poate traduce în timp real, Skype Translator, poate fi folosit de către orice utilizator începând de astăzi. Programul era disponibil înainte doar pentru un număr limitat de utilizatori.

Skype Translator e un soft care poate traduce în timp real o conversaţie online între două persoane. Echipa de la Microsoft care s-a ocupat de acest proiect lansează de astăzi Skype Translator preview pentru toată lumea, care trebuie doar să-şi facă un cont online.

Pentru a avea aplicaţia disponibilă, descărcaţi Skype Translator din Windows Store pentru Windows 8.1, Windows 10 sau tabletă. Momentan, aplicaţia e disponibilă pentru patru limbi - engleză, spaniolă, italiană şi mandarină. De asemenea, are 50 de limbi disponibile pentru mesajele scrise. Pentru ultima variantă, utilizatorii scriu în limba lor pe Skype, iar destinatarul primeşte mesajul în limba nativă.

Pentru mesajele scrise, aplicaţia e disponbilă şi pentru traduceri din limba română. Astfel, puteţi vorbi cu un chinez şi aplicaţia traduce în timp real.

Aplicaţia funcţionează prin oferirea unui transcript al conversaţiei video în partea dreaptă a ecranului, în timp real. Aplicaţia poate fi descărcată de aici. 

Iată cum poate fi instalat Skype Translator. 

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite