TP-Link anunță noi produse smart home din gama Tapo

0
Publicat:

TP-Link, companie de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, anunță noi produse smart home din gama Tapo, pentru locuințe conectate. 

Produse TP-Link din gama Tapo.
Produse TP-Link din gama Tapo.

 Astfel, becurile inteligente Tapo L630 și Tapo L610, hub-ul inteligent cu difuzor Tapo H100, senzorul de contact inteligent Tapo T110, senzorul de mișcare inteligent Tapo T100, întrerupătoarele inteligente Tapo S220 și Tapo S210 și butoanele inteligente Tapo S200B și Tapo S200D se integrează în locuințele moderne și vin să completeze gama de soluții oferită de TP-Link. 

Noile camere de supraveghere din gama Tapo, camerele duble cu acumulatori - Tapo C420S2, Tapo C400S2 sau camera Pan/Tilt Tapo C225 reprezintă variante pentru a avea în vedere siguranța locuinței. 

Noile produse din gama Tapo pot fi combinate în kit-uri care să le ofere utilizatorilor posibilitatea de a-și configura locuințe smart. Dintre toate acestea, elementul central al unui kit inteligent este hub-ul inteligent cu difuzor Tapo H100, care acoperă toată suprafața locuinței, păstrând dispozitivele mereu conectate prin rețeaua Wi-Fi.

Un aspect esențial al hub-ului Tapo H100 este consumul de energie redus, realizat la conectarea dispozitivelor smart, folosind protocolul low-power wireless, comparativ cu protocolul Wi-Fi, permițând senzorilor alimentați de baterie să aibă o durată de viață de 10 ori mai mare decât dispozitive care folosesc Wi-Fi. De asemenea, hub-ul poate controla până la 64 de dispozitive Tapo conectate.

O combinație bună este între hub-ul inteligent și senzorul de mișcare inteligent Tapo T100, care are o rază mare de detecție, de până la 7 metri, la un unghi de 120 grade.

Alarma de 90dB a hub-ului Tapo H100 se coordonează cu senzorul pentru a îndeplini și funcția de securitate atunci când acesta detectează mișcare. De asemenea, senzorul îi poate anunța pe utilizatori atunci când detectează mișcare prin intermediul notificărilor.

Într-un mod similar, senzorul de contact Tapo T110 și hub-ul inteligent Tapo H100 funcționează la fel ca în cazul senzorului de mișcare. Senzorul de contact monitorizează și detectează atunci când ferestrele sau ușile sunt deschise sau închise și trimite notificări pe telefon. De asemenea, se poate programa în așa fel încât, atunci când utilizatorii ajung acasă, senzorul să declanșeze, spre exemplu, luminile Tapo.

Dintre toate aceste noi produse TP-Link Tapo prezentate anterior, becurile inteligente Tapo L630 și L610 pot funcționa fără a fi necesar hub-ul inteligent Tapo H100. Acestea oferă opțiunea de reglare a intensității, posibilitatea de a monitoriza cantitatea de energie folosită, consumând între 0.2 și 2.9 W, și pot fi gestionate prin control vocal, direct din aplicația TP-Link Tapo, gratuită și disponibilă în limba română. De asemenea, atât Tapo L630, cât și Tapo L610 pot fi programate, astfel încât să existe o administrare automatizată.

O altă formă de iluminare, ambientală, este banda LED Tapo L930-5, un produs Wi-Fi Smart, multicolor. Dispune de diferite zone de culoare pentru personalizare, are efecte de lumini, se poate sincroniza cu sunetul și poate fi programat, inclusiv prin intermediul modului Away care face banda să pornească aleatoriu la diferite intervale orare, creând astfel impresia că cineva este acasă.

O metodă de alimentare o reprezintă prelungitorul inteligent Tapo P300, care oferă 3 prize, 2 porturi USB standard și un port USB-C, care oferă suport de încărcare rapidă la 18 W și poate fi controlat prin intermediul aplicației pentru a gestiona dispozitivele conectate.

Pentru utilizatorii care își doresc și mai multă autonomie și control asupra produselor inteligente din casă, pot achiziționa butonul inteligent Tapo S200B sau Tapo S200D. Acestea reprezintă modul prin care mai multe produse pot fi controlate simultan prin control tactil presetat – apăsare, apăsare de două ori, sau rotire. Astfel, utilizatorii pot controla multiple lumini, dispozitive electronice și alte gadgeturi Tapo prin intermediul unui singur buton, totul cu un consum redus de energie, bateria butonului având o autonomie îndelungată.

Prin intermediul noilor camere de supraveghere din gama Tapo, utilizatorii își pot monitoriza locuința de oriunde s-ar afla. Aceștia pot opta pentru variantele de sisteme de supraveghere cu 2 camere în același pachet, Tapo C420S2, care oferă înregistrare la rezoluție 2K QHD și înregistrare color chiar și în timpul nopții sau Tapo C400S2, care vine cu înregistrare 1080p Full HD.

Ambele dispun de până la 180 de zile de funcționare în baza acumulatorului inclus, detectare inteligentă a oamenilor, mașinilor, animalelor sau altor obiecte prin intermediul inteligenței artificiale și comunicare bi-direcțională prin intermediul aplicației, datorită difuzorului și microfonului integrate.

Pentru utilizatorii care vor doar o singură cameră de supraveghere, Tapo C225 Pan/Tilt dispune de un câmp de vizionare de 360 grade orizontal. Camera dispune de același sistem inteligent de detectare bazat pe inteligență artificială, senzor starlight pentru o imagine clară chiar și în condiții de iluminare scăzută și un mod de intimitate, care face capacul camerei să coboare peste lentilă atunci când acest mod este activat. 

O parte dintre noile dispozitive smart TP-Link Tapo pot fi deja achiziționate online sau direct din magazinele partenerilor.

TehnologiePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite