Sony vrea să ţină pasul cu lumea bună şi pregăteşte un design cu totul nou pentru următorul vârf de gamă Xperia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Pocketnow
Foto: Pocketnow

La Mobile and World Congress 2017, care a avut loc la Barcelona, Sony a rupt gura târgului reuşind să fie primul producător care să lanseze un smartphone cu cel mai avansat procesor de la momentul respectiv, Qualcomm Snapdragon 835.

Una dintre cele mai apreciate funcţii ale Sony Xperia XZ Premium a fost capacitatea de a filma în 960 de cadre pe secundă, 4K HDR. Însă acest terminal avea un singur mare defect. Dseign-ul său nu a ţinut pasul cu trendurile de pe piaţă şi a fost imediat dat uitării, odată cu apariţia lui Samsung Galaxy S8, cu ecranul său fără margini.

Ceilalţi producători au urmat fără să stea pe gânduri compania sud-coreeană şi au pus foarte mare accent pe acest aspect, inclusiv Apple, cu iPhone X. Însă Sony nu va rămâne impasibilă la schimbare. Directorul de ţară al Sony India, Kenichiro Hibi, a declarat pentru presa locală că fanii Xperia se pot aştepta la un nou flaghsip, care va arăta cu totul diferit faţă de ce am văzut până acum, notează Pocketnow.

Chiar dacă nu a confirmat şi data lansării noilor terminale, acest lucru este aşteptat să se întâmple cândva în primăvara anului 2018. 

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite