Articol publicitar

ROG Strix G16 (G614) și ROG Strix SCAR 16 (G634): oferte Back to School pentru cele mai bune laptopuri de gaming

0
0
Publicat:

ASUS dovedește încă o dată că este lider când vine vorba de laptopuri de gaming, cele mai noi modele ROG Strix G16 (G614) și ROG Strix SCAR 16 (G634) reprezentând un salt important de performanță față de generația anterioară ROG. Ambele modele folosesc cele mai noi componente și tehnologii, din care cap de afiș îl reprezintă procesoarele Intel Core i9 cu 24 de nuclee și 32 de fire de execuție, cuplate cu plăci video NVIDIA GeForce RTX 4080 și 4090 cu TGP maxim de 175W.

ROG G16 4 jpg

Elevii premianți merită cele mai bune laptopuri de gaming, rapide, robuste, performante, elegante și silențioase, iar alegerea este foarte clară: ROG Strix G16 (G614) sau ROG Strix SCAR 16 (G634), două modele remarcabile.

ROG Strix G16 (G614) este un laptop de gaming performant dedicat pasionaților eSports disponibil în două nuanțe îndrăznețe în configurații cu procesoare Intel din generația 13, ecrane Nebula cu aspect 16:10, rezoluție QHD+ și plăci video până la NVIDIA GeForce RTX 4080. Nivelul maxim de performanță al gamei este oferit de ROG Strix SCAR 16 (G634), model care poate fi dotat cu placa video NVIDIA GeForce RTX 4090 și cu un ecran Mini-LED Nebula Display HDR cu luminozitate maximă de 1100 niți. Suplimentar, modelele Strix SCAR oferă mai multe opțiuni de personalizare RGB pentru elementele carcasei și pentru fiecare tastă, iar carcasa cu secțiune semi-transparentă poate fi personalizată cu plăcuțe Armor Caps.

Și, pentru că anul școlar a început deja, beneficiezi de promoții pe care nu trebuie să le ratezi în cadrul campaniei ASUS Back to School.

ROG G16 3 jpg

ROG Strix G16 (G614): învață ce înseamnă gaming-ul la detalii maxime

ROG Strix G16 G614 este un laptop de gaming versatil care se potrivește oricărui stil de joc și care poate rula cu detalii maxime cele mai noi jocuri, dar și cele mai solicitante aplicații, în funcție de scenariul de utilizare.

Modelul de anul acesta folosește un ecran de 16 inch cu aspect 16:10, ocupând același spațiu ca modelul precedent cu ecran 15.6 inch, așadar, dimensiunile șasiului nu sunt afectate. Configurația de ecran cea mai interesantă de anul aceste folosește un panou ROG Nebula Display cu rezoluție 2.5K, rată de împrospătare de 240 Hz, timp de răspuns de doar 3 milisecunde și o luminozitate maximă de 500 niți care face posibilă utilizarea în orice condiții de iluminare ambientală. Aceste caracteristici nu compromit precizia de afișare a culorilor, panoul fiind capabil să redea 100% din spectrul de culoare DCI-P3.

Componentele performante sunt, însă, cele care contează în jocuri, iar aici modelul ROG Strix G16 (G614) nu dezamăgește, putând fi dotat cu până la un procesor Intel Core i9-13980HX cu 24 de nuclee și 32 de fire de execuție și o placă video până la NVIDIA GeForce RTX 4080 cu 12 GB memorie GDDR6 și putere maximă TGP de 175 W prin Dynamic Boost. Aceste două componente pot rula orice joc AAA cu detalii maxime, ore în șir, fără întrerupere.

ROG G16 1 jpg

Puterile maxime, crescute față de generația anterioară, nu ar fi posibile fără sistemul de răcire ROG Intelligent Cooling care a fost actualizat pentru a folosi trei ventilatoare și un radiator care acoperă toată lățimea carcasei. Pentru asigurarea unui raport optim între performanță și silențiozitate, utilizatorii pot selecta din mai multe moduri de funcționare prin intermediul panoului de control ROG Armoury Crate.

ROG Strix SCAR 16 (G634): cel mai bun laptop de gaming pentru cei mai buni elevi

Dacă îți dorești cel mai ridicat nivel de performanță pentru un laptop ROG, atunci cea mai potrivită alegere este ROG Strix SCAR 16 (G634). Pe lângă designul surprinzător, cu o zonă transparentă ce îți permite să observi componentele interne, ROG Strix SCAR 16 (G634) oferă în premieră o placă video NVIDIA GeForce RTX 4090 cu 16 GB de memorie GDDR6 și TDP de 175 W prin Dynamic Boost. Acesta este cel mai puternic chip grafic montat vreodată într-un laptop de gaming atât de compact.

ROG G16 2 jpg

Ecranul ROG Nebula Display HDR folosește un panou mini-LED capabil nu doar să reproducă integral spectrul de culoare DCI-P3, utilizat în cinematografie, dar și experiența HDR veritabilă prin luminozitate maximă uluitoare de 1100 niți. Nu trebuie uitate nici caracteristicile importante pentru gaming: rată de împrospătare de 240 Hz, timp de răspuns de 3 milisecunde și suport Nvidia G-Sync.

ROG Strix G16 (G614) și ROG Strix SCAR 16 (G634) sunt două laptopuri de gaming extraordinare care oferă o experiență de joc fără egal. Ambele sunt disponibile în mai multe configurații în eShop ASUS România.

Citește mai multe despre: asus
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite