Pentru maşina electrică Apple are o echipă imensă, susţine Elon Musk

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După iPhone, Apple vrea să câştige şi piaţa auto lansând o maşină electrică. Potenţialul rival Elon Musk susţine că e evident că va exista un aşa autovehicul.

Elon Musk este CEO-ul Tesla şi unul dintre cei mai influenţi indivizi de pe mapamond când vine vorba de viitorul tehnologizat al planetei.

Într-un interviu recent acordat celor de la BBC, Elon Musk a spus câteva cuvinte despre maşina Apple, care până de curând a fost în mod exclusiv doar un zvon. Nici un oficial al gigantului din Cupertino nu a confirmat la vreun nivel faptul că ar exista un astfel de proiect. ,,E destul de dificil să ascunzi ceva, când angajezi peste o mie de inginer să lucreze la el.”

Partea interesantă este că unul dintre promotorii maşinilor electrice este de părere că Apple nu e o ameninţare pentru el. CEO-ul Tesla percepe apariţia unei maşini electrice Apple ca un beneficiu pentru extinderea industriei. ,,Tesla va aspira să creeze cele mai atrăgătoare maşini electrice, iar acesta va fi scopul nostru, în acelaşi timp ajutând şi alte companii să facă maşini electrice.”

Vezi toate detaliile despre această maşină pe care Apple o dezvoltă

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite