PC Garage şi ASUS îi premiază pe clienţii care scriu review-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campanie PC Garage

PC Garage dă startul unei noi campanii, în cadrul căreia utilizatorii care optează pentru laptopuri ASUS au ocazia de a câştiga premii consistente.

“Cumpără un laptop ASUS, scrie un review şi poţi câştiga!” – aşa se poate rezuma pe scurt noua campanie PC Garage, desfăşurată cu susţinerea ASUS, în perioada 29 mai – 29 iunie.

Ea se adresează tuturor celor care achiziţionează un laptop ASUS/TUF/ROG în această perioadă şi care adaugă un review de cel puţin 500 caractere pe pagina produsului achiziţionat, până la data de 19 Iulie 2020. Obiectivitatea rămâne în continuare scopul principal al acestei secţiuni, aşa că recenziile trebuie să conţină detalii pro şi contra, dar şi alte observaţii utile utilizatorilor interesaţi de un laptop pentru a rula jocuri, filme sau diverse aplicaţii software.

Participanţii se pot înscrie în campanie o singură dată, utilizând o singură adresă de e-mail şi un singur cont de utilizator. Înscrierea în concurs are loc în mod automat, iar desemnarea câştigătorilor va avea loc pe data de 27 iulie, prin tragere la sorţi. Rezultatele campaniei vor fi anunţate pe paginile de Facebook PC Garage şi ASUS România printr-o postare publică, iar câştigătorii vor fi contactaţi telefonic pentru revendicarea premiilor.

Campanie PC Garage

În cadrul acestei campanii sunt oferite 3 premii:

Premiul I - ASUS ZenBook Duo UX481FL – este un model de ultimă generaţie, cu ecran de 14”, ideal pentru crearea şi prelucrarea de conţinut.

Premiul II - ASUS VivoBook 15 X512FJ – un laptop de 15” într-un format elegant şi deosebit de compact

Premiul III - ASUS VivoBook 14 X403FA – un ultra-portabil de 14” a cărei baterie asigură necesarul de energie pentru o întreagă zi de lucru.

Pentru mai multe informaţii despre campanie, despre produsele participante şi despre condiţii, vizitaţi pagina dedicată.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite