OPPO Reno6 5G, primul loc în topul DXOMARK pentru performanţa bateriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
OPPO Reno6 5G grafic DXOMARK.
OPPO Reno6 5G grafic DXOMARK.

OPPO Reno6 5G ocupă prima poziţie în clasamentul global al performanţei bateriei publicat recent de către DXOMARK. Smartphone-ul a obţinut un scor de 96 de puncte, fiind cel mai bun punctaj obţinut dintre toate cele 40 de produse testate.

DXOMARK este o companie franceză independentă recunoscută pe plan internaţional pentru testele aplicate camerelor, ecranelor, sistemelor audio şi bateriei de smartphone-uri cu scopul de a prezenta utilizatorilor cele mai bune/performante gadget-uri. 

Pentru a determina smartphone-ul cu cea mai bună baterie, DXOMARK ia în considerare trei criterii: timpul de încărcare, autonomia şi eficienţa, rezultatele fiind realizare în urma testării pe parcursul a peste 150 de ore şi 70 de tipuri de probe.

Dintre cele trei criterii testate, OPPO Reno6 5G este pe primul loc atât la încărcarea bateriei cât şi la eficienţa bateriei, în categoria high-end. Fiind echipat cu tehnologia de încărcare rapidă SuperVOOC 2.0 de 65W, OPPO Reno6 5G se încarcă la 100% (indicat de către telefon) în doar 29 de minute şi are o încărcare completă (indicată de baterie) în 35 de minute înregistrând un scor de 109 de puncte în categoria de performanţă.

Testele DXOMARK prezintă şi faptul că o încărcare de doar 5 minute, atunci când nivelul bateriei este sub 50%, oferă o autonomie a bateriei de până la 10 ore, ceea ce plasează device-ul pe locul fruntaş al clasamentului şi la această categorie.

OPPO Reno6 5G clasament baterie DXOMARK

OPPO Reno6 5G are cel mai bun proces de încărcare dintre toate produsele din baza de date, cu un scor de 101 puncte.

Autonomia de 57 de ore a bateriei în condiţii de utilizare moderată reprezintă un rezultat foarte bun pentru acest criteriu. În acelaşi timp, OPPO Reno6 5G depăşeşte standardul impus de celelalte produse în ceea ce priveşte performanţa bateriei în timpul utilizării reţelelor sociale, a jocurilor, difuzării muzicii şi streaming video (atât utilizând datele mobile cât şi reţele wireless), ceea ce îl face un produs potrivit pentru principalele activităţi ale utilizatorilor.

Articolul DXOMARK dedicat OPPO Reno6 5G poate fi accesat aici.

Pentru mai multe detalii despre complexitatea testelor de baterie DXOMARK intră aici

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite