OPPO pe primul loc în China și pe patru global, la livrările de smartphone-uri în S1 din 2023

0
Publicat:
Ultima actualizare:

OPPO se află pe primul loc pe piața de smartphone-uri pliabile din China, în primul semestru al 2023 și pe locul al patrulea la nivel global în aceeași perioadă, potrivit celor mai noi date publicate de compania de analiză Canalys.

image

Rezultatele OPPO a fost determinate în parte de vânzările de smartphone-uri pliabile, care au intrat într-o perioadă de creștere rapidă în acest an și continuă să prezinte un potențial de creștere semnificativ. Counterpoint Research estimează că livrările globale de smartphone-uri pliabile vor crește cu o rată anuală compusă de 114% între 2019 și 2025, crescând de patru ori între 2022 și 2025 pentru a ajunge la 55 de milioane de unități. Producătorii chinezi de smartphone-uri sub brand propriu, inclusiv OPPO, au investit în segmentul smartphone-urilor pliabile, contribuind la poziționarea Chinei ca lider global cu o cotă de piață de 26% în 2022.

Totodată, cele mai noi date de la Canalys arată că OPPO a deținut o cotă dominantă de 31% din piața de smartphone-uri pliabile din China în primul trimestru din 2023, fiind astfel liderul pe acest segment în creștere. La nivel de produs, OPPO Find N2 Flip a depășit toate celelalte produse pliabile, reprezentând 15% din vânzările de smartphone-uri pliabile în China din ianuarie până în mai 2023, potrivit Counterpoint.

image

Fiind primul telefon cu clapetă care a venit cu un ecran secundar mai mare, Find N2 Flip are o cută mai puțin vizibilă, o baterie mare și un design intuitiv al interfeței de utilizare. Aceste inovații și vânzările Find N2 Flip au contribuit la evoluția OPPO, înregistrând o creștere a cotei de piață de la 5% în T1 2022 la 13% în T1 2023, potrivit Canalys.

În concluzie, următoarea generație de smartphone-uri pliabile va oferi o fiabilitate și performanță a imaginilor comparabile cu modelele monobloc de vârf, în timp ce vor depăși modelele obișnuite de vârf în experiențele interactive și productivitate. Aceasta va aduce o comoditate și plăcere fără precedent utilizatorilor.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite