OPPO a lansat în România smartphone-urile Reno10 și Reno10 Pro

0
Publicat:

OPPO a lansat pe piața locală noile smartphone-uri Reno10 și Reno10 Pro în cadrul unui eveniment pentru media și parteneri desfășurat aseară, 18 iulie, în București. Prezentarea a fost susținută de Ciprian Mirea, Head of Trade and Product Marketing Oppo și de fotograful de modă Tibi Vîntur.

Fotograful Tibi Vîntur (S) și Ciprian Mirea, Head of Trade and Product Marketing Oppo pe scenă.
Fotograful Tibi Vîntur (S) și Ciprian Mirea, Head of Trade and Product Marketing Oppo pe scenă.

Reno10 și Reno10 Pro sunt modele cu un design curbat 3D care măsoară doar 7,89 mm în grosime și cântăresc 185 g. Ambele au încărcare rapidă SUPERVOOC, dar și de tehnologia Battery Health Engine, proprietară OPPO.

Noile Reno10 Pro 5G și Reno10 5G au camere dedicate pentru portrete cu o arhitectură ce include o lentilă de 32MP Telephoto cu sensor Sony IMX709 RGBW. 

Noile produse vin în două culori: Ice Blue și Silvery Grey pentru Reno10 și Glossy Purple și Silvery Grey pentru modelul Reno10 Pro.

Reno10  are un senzor de 64MP 1/2-inch pe camera principală, precum și o cameră de portret teleobiectiv IMX709 de 32MP. Cu zoom-ul optic de 2X, camera poate fi folosită pentru a face fotografii de tip portret datorită distanței focale de 47 mm, surprinzând portrete naturale și nedistorsionate. Senzorul IMX709 RGBW este capabil să capteze mai multă lumină, permițând utilizatorilor să facă portrete luminoase și clare chiar și în medii întunecate.

Reno10 vine în premieră cu Portrait Expert Engine care optimizează întregul proces de fotografiere a portretelor prin recunoașterea subiectului, conservarea tonului pielii și claritatea imaginii, folosind algoritmii de AI de la OPPO și alte tehnici de procesare a imaginii.Cu modul Portret, utilizatorii au acum acces la o nouă distanță focală de 2X adusă de Camera Telephoto Portrait, alături de opțiunea de a schimba setarea diafragmei de la orice valoare între f1.4 și f16.

Reno10 are un ecran de 6.7 inci cu rată de refresh de 120Hz și suport pentru 1 miliard de culori. Reno10 5G dispune de încărcare rapidă SUPERVOOCTM de 67 W, având capacitatea de a încărca bateria de 5.000 mAh la 100% în aproximativ 47 de minute.

Cu ajutorul Battery Health Engine de la OPPO, durata de viață efectivă a bateriei atât pentru Reno10 Pro , cât și pentru Reno10 poate fi extinsă până la 1.600 de cicluri de încărcare și descărcare.

Ambele modele dispun de procesorul MediaTek Dimensity 7050 5G. Cu tehnologia RAM Expansion, utilizatorii pot aloca temporar memorie ROM nefolosită pentru a spori fluiditatea funcționării.

Telefoanele Reno10 Pro și Reno10 au primit certificarea TÜV SÜD 48-month Fluency, care care evaluează cât de fluent este un smartphone pe o perioadă de 48 de luni. Ratingul este acordat pe baza a numeroși factori, inclusiv viteza procesorului, memoria RAM, performanța software-ului și durata de viață a bateriei.

Noile modele rulează pe baza sistemului de operare Android 13, cu interfață ColorOS 13.1.

Smartphone-urile sunt disponibile la partenerii oficiali din România Altex, Digi, eMAG, Flanco, Orange și Vodafone. Prețurile încep de la 2.299 de lei pentru Reno 10 și 3.299 lei pentru Reno 10 Pro.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite