OPPO încheie un parteneriat cu FRF și devine furnizor oficial de telefoane pentru loturile naționale

0
Publicat:

OPPO a anunțat astăzi, 8 noiembrie, în cadrul unei conferințe de presă, desfășurată la sediul FRF, că devine sponsorul oficial al echipei naționale de fotbal feminin a României și furnizor al telefonului oficial pentru toate loturile naționale de fotbal.

FOTO Adrian Pogîngeanu
FOTO Adrian Pogîngeanu

Din partea FRF au participat la conferința, președintele federației, Răzvan Burleanu și Cristian Dulca, antrenor al echipei naționale de fotbal feminin a României, iar din partea OPPO, Yang Shaohua, General Manager OPPO România și Dan Amariei, Director de dezvoltare OPPO România.

Anunțul parteneriatului și declarațiile celor 4 în clipul următor.

“Parteneriatul cu OPPO reprezintă o manifestare a angajamentului nostru față de dezvoltarea fotbalului în România la toate nivelurile. Suntem bucuroși să avem OPPO, un brand internațional de succes, alături de noi în această călătorie, pentru a continua să promovăm fotbalul ca un liant social și pentru a le oferi fanilor o experiență de neuitat.

Telefoanele inteligente au devenit dispozitive esențiale în viața noastră de zi cu zi, iar fotbalul este unul dintre principalele domenii de interes pentru milioane de oameni din întreaga lume dar și din România, unde este cel mai urmărit sport pe mobil. Începând de astăzi, OPPO devine și furnizorul oficial de telefoane pentru toate loturile naționale, atât feminine, cât și masculine”, a declarat președintele FRF, Răzvan Burleanu.

OPPO Reno 10. FOTO Adrian Pogîngeanu
OPPO Reno 10. FOTO Adrian Pogîngeanu

„Parteneriatul cu Federația Română de Fotbal pentru susținerea echipelor naționale reprezintă angajamentul OPPO pe termen lung de a susține sportul rege din România.

Suntem primul partener din tehnologie care devine sponsor al echipei naționale de fotbal feminin a României și furnizează telefonul oficial al tuturor echipelor naționale de fotbal, iar această susținere se va vedea înclusiv în linii dedicate de produse izvorâte din acest parteneriat”, a declarat Yang Shaohua, General Manager OPPO România.

La finalul evenimentului cele două părți au făcut un schimb simbolic, FRF a oferit un tricou marcat cu numele noului sponsor și OPPO a oferit un smartphone Reno 10.

OPPO este o companie chineză de electronice cu sediul în Dongguan, provincia Guangdong. Compania a fost fondată în 2004 de către Tony Chen și Chen Mingyong. OPPO este unul dintre cei mai mari producători de smartphone-uri din lume, cu o cotă de piață de aproximativ 10% în 2023. Compania s-a lansat pe piața din România în martie 2020 și în octombrie 2023 și-a deschis primul magazin local.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite