Oferta „Go Moldova“ de la Orange te-ar putea face să-ţi vizitezi mai des vecinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călătoriile în Moldova sunt mai bune, cel puţin telefonic. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul
Călătoriile în Moldova sunt mai bune, cel puţin telefonic. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul

Orange anunţă oferta „Go Moldova“ pentru cei care vizitează Republica Moldova. Pe scurt, vizitele la vecinii de peste Prut vor reprezenta tarife mai mici la acest operator.

Clienţii Orange care vizitează Republica Moldova pot beneficia, începând de la final acestei luni, de tarife mai avantajoase în roaming, cu o ofertă dedicată denumită „Go Moldova“.  Astfel, noua opţiune oferă 30 de minute sau SMS-uri incluse şi un tarif pentru traficul de internet de 0,20 euro/MB, totul cu 4 euro.

Opţiunea poate fi activată oricând, iar clienţii plătesc doar atunci când se află în zona de roaming. După terminarea minutelor incluse, opţiunea se va activa automat cu un nou pachet de 30 de minute cu 4 euro, astfel încât utilizatorii să nu aibă grija costurilor suplimentare.

Activarea acesteia se poate realiza fie accesând contul Orange sau printr-un apel la *100# secţiunea „Roaming şi Internaţional“. Opţiunea este disponibilă atât pentru abonamente cât şi pentru clienţii PrePay Orange. În plus, oferta se aplică şi clienţilor business.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite