Oamenii care ne-au dat realitate virtuală înainte de a fi la modă: Ce s-a ales de un proiect imens

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Second Life ne-a introdus în realitatea virtuală înainte de a fi la modă subiectul.
Second Life ne-a introdus în realitatea virtuală înainte de a fi la modă subiectul.

Începând cu 2003 până la popularizarea smartphone-urilor, Second Life a fost un subiect fierbinte. Iată unde a ajuns acest mediu la peste 10 ani de la lansare.

E la modă acum, dacă eşti o companie din tehnologie, să dezvolţi proiecte de realitate virtuală. A trecut însă peste un deceniu de la un proiect foarte interesant cu o aşa realitate. Se numea Second Life şi încă n-a dispărut.

Proiectele care nu se dezvoltă, companiile care n-au succes şi nu intră în noi domenii pot trece uşor neobservate. Spre deosebire însă de proiecte precum MySpace sau reţeaua socială Ello, Second Life a fost altceva. Nu a fost niciodată pentru toată lumea şi chiar şi în prezent nu este pentru toţi. Are însă în continuare aproape 900.000 de utilizatori şi o economie proprie, care produce bani pentru jucători.

<a href="http://playtech.ro/2015/ce-s-a-ales-de-second-life-lumea-virtuala-de-care-ai-uitat-am-fost-cu-10-ani-mai-devreme/" target="_blank" rel="nofollow">Află de la Playtech totul despre prima lume virtuală care ne-a cucerit!</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite