MWC 2013 Fujitsu lansează tableta Stylistic M702 rezistentă la şocuri şi apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tableta are un ecran de 10,1 inci şi o greutate de 590 grame
Tableta are un ecran de 10,1 inci şi o greutate de 590 grame

Fujitsu a lansat în cadrul Mobile World Congress în Barcelona tableta Stylistic M702. Dispozitivul rulează pe Android şi este construit pentru a fi folosit în mediile umede şi dificile, potrivit unui comunicat remis “Adevărul”

Stylistic M702 cântăreşte 590g şi are o autonomie de o zi. Carcasa dură şi sticla rezistentă la zgârieturi protejează tableta de şocuri şi alte elemente, fiind în acelaşi timp rezistentă la apă şi praf. Stylistic M702  dispune de conectivitate 4G şi Wi-Fi şi are şi funcţionalitate NFC (Near Field Communication).

În interior găsim un chipset Nvidia Tegra 3 cu procesor quad-core de 1,7Ghz şi un spaţie de stocare de 32GB.

O tabletă business

Spre deosebire de dispozitivele consumer, Fujitsu Stylistic M702 a fost construită având în vedere securitatea datelor companiilor, o cerinţă cheie a directorilor tehnici către subalternii lor. Caracteristici precum senzor de amprentă, criptarea hard-disk-ului şi urmărirea şi recuperarea de la distanţă a datelor, oferă o mai mare protecţie a informaţiilor. Fujitsu Stylistic M702 are instalate aplicaţii office şi un scanner de documente, care poate fi folosit cu ajutorul camerei HQ de 8,1 MP. Tableta poate fi folosită pentru soluţii Virtual Desktop Infrastructure (VDI) pentru accesarea sigură şi oricând a datelor.

“Dispozitivele consumer au ajutat la începerea revoluţiei mobilităţii, dar sunt fragile pentru multe medii de lucru. Cu tableta Stylistic M702 ne adresăm forţei mobile de lucru, oferind un dispozitiv care nu face niciun compromis, care face faţă greutăţilor unei zile de muncă pe teren şi oferă în acelaşi timp continuitate în business. Companiile care continuă să folosească echipamente fragile în medii dure vor ajunge să tot plătească reparaţiile şi înlocuirile pentru tabletele stricate, care nu erau dedicate acestui tip de muncă de la început”, a declarat Dieter Heiss, Director al Workplace Systems la Fujitsu Technology Solutions.

Fujitsu Stylistic M702 este disponibilă la retailerii tradiţionali şi online din Europa Centrală, Orientul Mijlociu, Africa şi India la preţuri ce încep de la 999 de euro.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite