Motorola Droid Turbo - noul cal de bătaie cu autonomie uriaşă al americanilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motorola Droid Turbo
Motorola Droid Turbo

O imagine apărută pe magazinul online de licitaţii TaoBao, din China, arată viitorul telefon Motorola dedicat celor care vor autonomie uriaşă. Motorola Droid Turbo va fi succesorul lui Maxx şi va avea o baterie nemaivăzută.

Sunt câteva telefoane pe piaţă care aduc o autonomie mai mare decât suntem obişnuiţi la telefoanele mobil. Motorola este în această categorie de câţiva ani, odată cu linia Maxx, care a adus un acumulator uriaş, optimizare bună şi autonomia de două zile. În condiţiile în care majoritatea smartphone-urilor de top au o autonomie de maximum o zi, Maxx a fost o altă mâncare de peşte.

Motorola Droid Turbo e o variantă modernizată a acestei linii, care va avea 3.900 de miliamperi. Evident, Turbo va fi lansată exclusiv la operatorul american Verizon, dar am văzut în timp că unele modele ajung ţi în România, pe căi neoficiale.

Motorola Droid Turbo va avea o cameră de 21 de megapixeli şi un ecran 5,2 inci QHD. Evident, va avea preinstalate softurile Motorola, cum ar fi Assist, Actions sau Voice. E interesant de văzut dacă telefonul va fi lansat înainte de preluarea definitivă a companiei de către Lenovo. La conferinţa de lansare a noii linii Yoga, de la Londra, directorii Lenovo au confirmat că tranzacţia de cumpărarea a Motorola de către chinezi se va finaliza până în 2015.

Telefoanele cu cea mai mare autonomie

Revista Laptop Mag a testat mai multe dispozitive lansate anul acesta pentru a vedea care are autonomie mai mare. Huawei Ascend Mate a ieşit pe primul loc, datorită bateriei de peste 4.000 de miliamperi/oră. Pe locul secund s-a clasat surpriza din China, OnePlus One, iar pe locul trei s-a clasat phableta de la Nokia, Lumia 1520.

În privinţa telefoanelor lansate anul trecut, LG G Flex şi Samsung Galaxy Note 3 au performanţe bune. Un dispozitiv lansat de curând pe piaţa din România este Lenovo P780, cu o baterie de 4.000 de miliamperi/oră.
 

[<a href="//storify.com/vladandriescu3/motorola-2" target="_blank">View the story "Motorola" on Storify</a>]

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite