Moto Camera 3.0, aplicaţie foto-video, a fost lansată de Motorola. Ce aduce nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moto Camera 3.0 aduce o interfaţă modulară, care funcţionează excelent pe toate dispozitivele din portofoliul Motorola, de la telefoane accesibile până la cele super premium, cu ecran pliabil.

Comenzile pentru funcţii, precum lanterna şi zoomul, sunt acum poziţionate într-un mod mai convenabil pentru utilizator, în timp ce sugestiile AI au fost mutate în partea de sus a ecranului. Astfel, se poate vedea mai uşor când senzorul AI detectează o anumită scenă sau propune un anumit mod de cameră.

Designul aplicaţiei a fost, de asemenea, îmbunătăţit. Motorola a decis să introducă margini mai rotunde şi mai puţine pictograme pentru un aspect mai curat. Modurile camerei au fost mutate în partea de jos a aplicaţiei, iar utilizatorii pot determina ordinea în care apar. Chiar şi pictograma aplicaţiei a fost modificată pentru a arăta mai degrabă ca o cameră reală.

Motorola Camera 3.0 aduce opţiuni bine cunoscute şi îmbunătăţiri pentru fotografiere şi înregistrare video:

  • AutoScene selectează modul corect sau setările camerei (luminozitate, contrast, balans de alb şi expunere) în funcţie de scena de fotografiere, astfel încât fotografiile să fie perfecte şi viu colorate.
  • Compoziţia Smart utilizează AI pentru a recunoaşte în timp real potenţialele îmbunătăţiri ale compoziţiei prin “regula treimilor” şi nivelează fotografia în funcţie de orizont. În plus, camera generează automat o a doua imagine opţională. Compoziţia inteligentă este activată din setările camerei.
  • Google lens poate să fie accesat din aplicaţia camerei şi ajută în detectarea automată, doar cu ajutorul camerei, a obiectelor, reperelor şi textelor. Cu ajutorul funcţiei se pot căuta texte, adăuga evenimente în calendar, primi indicaţii de orientare, apela numere de telefon, se pot traduce cuvinte şi identifica obiecte, care pot fi căutate automat pe Google.
  • Selfie gestual se activează din setările AI ale aplicaţiei de fotografiere şi surprinde selfie-uri uşor şi rapid. Prin afişarea palmei mâinii către cameră, se deschide un cronometru şi dispozitivul surprinde singur selfieuri după expirarea secundelor.
  • Prin activarea funcţiei Night Vision, pozele devin mai luminoase şi toate detaliile ies în evidenţă, chiar şi în lumină slabă. Funcţia stochează împreună 8 cadre utilizând expunerea dinamică şi EV, combinate cu claritatea zgomotului dinamic. În plus, operează între 60 şi 0.1 lux nivel de lumină.
  • Videoclipurile Cinemagraph sunt create prin captarea mai multor fotografii suprapuse, pentru a crea un GIF animat. Funcţia păstrează un element în mişcare în timp ce restul imaginii rămâne stabilă, pentru imagini creative şi amuzante.
  • Modul filtre live permite selectarea preseturilor şi reglarea luminozităţii şi a contrastului. Se activează rapid din zona de meniu a camerei.
  • Cu ajutorul funcţiei timelapse, se poate ajunge la mărirea vitezei unui video de până la 32x, iar stabilizarea Hyperlapse ajută ca imaginea să fie clară şi stabilă.
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite