Lime lansează un abonament săptămânal pentru trotinete electrice

0
0
trotinete electrice Lime

Serviciul este disponibil pentru moment în SUA, Australia şi Noua Zeelandă, însă va veni şi în alte pieţe începând cu luna ianuarie.

LimePass este un cel mai nou serviciu lansat de compania americană, care are scopul de a scăpa utilizatorii de taxa de deblocare a trotinetei electrice. Preţul săptămânal pentru LimePass este, în Statel Unite, de 5 dolari, însă compania spune că acesta va fi diferit în funcţie de piaţă.

Taxa de deblocare a unei trotinete este, în general, în jur de 1 dolar/1 euro, conform celor de la Lime (în România, taxa este de 3 lei), ceea ce înseamnă că utilizatorii unui abonament săptămânal îşi pot justifica cheltuiala după numai 5 călătorii cu trotineta.

Abonamentul acoperă doar taxa de deblocare a trotinetei, astfel încât utilizatorii vor trebui să plătească în continuare pentru fiecare minut în care utilizează o trotinetă.

Imagine indisponibilă

Foto: The Verge

Astfel de abonamente pentru o perioadă scurtă de timp par să fie noul trend de atracţie a clienţilor pentru companiile de închiriat trotinete sau biciclete, notează The Verge. La începutul acestui an, Bird a lansat un serviciu all-inclusive pentru închiriat trotinete, la preţul de 24,99 de dolari pe lună, prin care utilizatorii primeau la uşă o trotinetă pe care o pot folosi oricât pentru o lună întreagă. 

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri