Lenovo promite actualizare pentru Moto Z la cel mai nou Android

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare toamnă, Google lansează oficial o nouă versiune de Android. Pentru 2016, e Nougat. Pixel deja are 7.1, dar acum mai mulţi dintre marii producători fac trecerea la 7.0. Lenovo anunţă că Moto Z e gata.

Lenovo a anunţat oficial că toţi posesorii de smartphone-uri Moto Z încep să primească actualizarea la versiunea Android Nougat. A fost „urcat“ în servere din 11 decembrie. Dacă ai Moto Z şi aştepţi Nougat, ar trebui să ştii ce primeşti.

Ai un control mai bun al notificărilor (modificarea setărilor printr-o apăsare prelungită) şi poţi răspunde rapid la mesaje direct din meniul de notificări. Comutarea între aplicaţii e mai rapidă, economisirea datelor mobile ar trebui să fie mai bună, iar funcţionalitatea „doze“ ar trebui să gestioneze consumul de energie mai eficient, ca să nu rămâi cu telefonul „în pană“. Nu e nouă, dar a fost îmbunătăţită de Google între timp.

Pentru utilizatori business există o opţiune nouă de comutare între modurile de lucru, care le permite să oprească şi să pornească cu uşurinţă aplicaţiile de lucru şi notificările aferente.

În ceea ce priveşte optimizările Lenovo pentru modurile Moto Z, telefonul va reţine setările în cazul Hasselblad TrueZoom. Senzorul de amprentă poate fi folosit pentru a activa sau dezactiva blocarea ecranului când e pornit şi se atinge senzorul de amprentă. De asemenea, Moto Z e compatibil cu Google Daydream, platformă de realitate virtuală. În final, un bonus independent de Lenovo e că ai acces la cele mai noi aplicaţii optimizate pentru Nougat. 

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite