Lenovo aduce în România poate cea mai utilă tabletă, dar preţul nu-i deloc mic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Desenezi analog şi salvezi digital.
Desenezi analog şi salvezi digital.

Lenovo a lansat în România Yoga Book, o tabletă gândită ca un hibrid 2 în 1. Poţi s-o vezi cum vrei, dar este un carnet de notiţe digital ideal, dacă eşti student sau îţi place ori ai nevoie să notezi diverse idei.

Lenovo Yoga Book e cea mai subţire şi uşoară tabletă 2 în 1 din lume şi a fost prezentată prima dată la IFA 2016. Are o grosime de 9,6 mm, cântăreşte 690 de grame şi are o autonomie de aproximativ 15 ore, iar balamaua îi permite o rotire a ecranului (sau tastaturii, depinde cum priveşti lucrurile) la 360 de grade. Are un ecran IPS full HD de 10 inci şi sistem audio cu Dolby Atmos. Spaţiul intern de stocare e de 64GB.

Acestea sunt însă dotări pe care le găseşti pe multe dispozitive. Ce a făcut special Lenovo e integrarea mediului analog în digital. Are un stylus, denumit Real Pen, iar utilizatorii au la dispoziţie un accesoriu similar cu un stilou real atunci când preferă să scrie pe o foaie de hârtie care acoperă tastatura sau cu un stylus care funcţionează direct pe suprafaţa tastaturii. Tot ceea ce pun pe hârtie este digitalizat instantaneu şi salvat în aplicaţia de notiţe Lenovo. Real Pen integrează tehnologiile Wacom feel şi rezonanţă electromagnetică pentru a digitaliza notiţele în timp real.

Iar tastatura Halo, iluminată şi cu funcţionalităţi tactile, este realizată din sticlă acoperită cu un strat antireflex. Tastele se adaptează constant obiceiurilor de tastare ale utilizatorului, integrând un software de anticipare şi învăţare, care permite şi o optimizare continuă. Dispune şi de tehnologia sensitive haptic pentru a îndruma tastarea şi a reduce greşelile. Conform producătorului, se apropie de senzaţia tastării pe un mediu fizic, nu tactil.

yogabook

Yoga Book dispune de Android 6.0 Marshmallow, cu interfaţa Book UI, are procesor Intel Atom X5 şi memorie RAM de 4GB. Vine însă şi cu Windows 10. În România, versiunea cu Windows costă aproximativ 3.200 de lei şi 2.900 lei cea cu Android.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite