La Adevărul Live despre antifurtul inteligent pentru bicicletă creat de români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Waldo Bike este un proiect care a debutat în România şi acum caută să se extindă la nivel european. Narcis Mihai şi Radu Ţuţueanu, cofondatori, au vorbit la Adevărul Live despre proiectul unui antifurt inteligent pentru biciclete.

Poţi spune despre creaţia Waldo Bike că este un fel de alarmă de bicicletă. Creatorii acesteia se laudă că e aproape imposibil să-l scoţi (şi să nu fii observat) şi care îţi permite să ai acces în permanenţă la datele de localizare ale bicicletei. Astfel, dacă cineva îţi fură bicicleta, nu doar că va porni alarma şi va fi auzit de lumea din jur, dar poate fi şi monitorizată şi găsită.

La finalul lunii octombrie, gadgetul a fost scos la vânzare la preţ redus: 69 de euro pentru versiunea cu Bluetooth şi 99 de euro pentru cea care suportă conexiune GSM. Preţurile în retail vor fi mai mari, la 115 euro, respectiv 159 de euro. Primul dispozitiv are autonomie de şase săptămâni, al doilea doar de trei.

După lansarea a 100 de precomenzi, cei de la Waldo Bike se gândesc la o campanie de crowdfunding în 2016, care să-i ajute să facă şi marketing, dar să aibă şi comenzi. Vor să aibă produsul gata, pentru a-l putea livra cât mai rapid. În Vest, acolo unde cofondatorii cred că este piaţa, estimează că pot vinde circa 10.000 de unităţi.

<a href="https://www.facebook.com/adevarultech" target="_blank" rel="nofollow">Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite