Instagram vine pe BlackBerry 10, dar nu aplicaţie nativă, ci portată de pe Android

0
Publicat:
Ultima actualizare:

BlackBerry 10 are nevoie de aplicaţii şi, în special, are nevoie de cele populare. Instagram este pe această listă, se pare că va ajunge pe terminalele BlackBerry 10, dar nicidecum ca o aplicaţie nativă, ci portată de pe Android fapt care prezintă câteva probleme.

Directorul BlackBerry, Thorsten Heins, este optimist că poate menţine compania pe locul trei al pieţei, dar nu va face acest lucru fără aplicaţii. Instagram n-o fi direct adresată oamenilor de afaceri, principalii clienţi ai BlackBerry, dar este o aplicaţie populară. Conform All Things D, va ajunge pe BlackBerry 10, dar mulţumită prezenţei pe Android. 

„Nu va fi nicio versiune de Instagram nativă pentru 40% sunt porturi de pe Android. Asta mulţumită unui sistem implementat de companie pentru a-şi asigura astfel mai multe şanse pe piaţă.

Problema cu aplicaţiile de pe Android este că datează din vremea Gingerbread. Va veni şi o actualizare a sistemului de portare, astfel încât să permite aplicaţiile de Jelly Bean, mai bune, mai noi, dar nu există o dată certă pentru când se va întâmpla asta. Deocamdată, există aplicaţii de Facebook, Twitter, LinkedIn sau Foursquare direct în BlackBerry World.

BlackBerry Z10 este cel mai bun model lansat de companie. Vine cu un ecran de 4,2 inci, procesor dual-core şi memorie RAM de 2GB. Camera foto este de 8 megapixeli, iar sistemul de operare este noul BlackBerry OS 10 care, într-o anumită formă, a debutat pe tableta PlayBook. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite