Încă un producător de mobile din China ajunge pe piaţa din România

0
0
Foto: Vivo
Foto: Vivo

Reprezentanţii unui producător de smartphone-uri din China au luat legătura în ultimele zile cu presa din România, anunţând intrarea pe piaţă acestuia.

Este vorba despre Vivo, o companie aflată în mod recurent în top 3 producători în China, care se alătură astfel unei liste lungi de firme de mobile din est care s-au extins în România în ultimul an, din care mai fac parte Oppo sau realme.

Vivo a intrat pe piaţa din Europa în mod oficial la sfârşitul anului trecut, anunţându-şi extinderea în pieţele din Franţa, Spania, Italia, Marea Britanie, Germania şi Polonia. Ne aşteptăm ca telefoanele intrate pe aceste pieţe să ajungă aşadar şi în România - Vivo X51 5G, Vivo Y70 sau Vivo Y20i.

Considerată de mulţi ca făcând parte dintr-un grup asiatic numit BBK Group, alături de One Plus şi Oppo, reprezentanţii Vivo au ţinut să infirme acest lucru, într-un comunicat remis Connect.ro: „vivo este o companie independentă şi nu aparţine niciunei societăţi-mamă. Investim în propriile noastre resurse de R&D şi de dezvoltare a produselor şi nu împărţim zona de dezvoltare software şi hardware cu niciun alt brand. Avem o echipă de aproape 10.000 de oameni care lucrează în nouă centre de cercetare şi dezvoltare din Asia şi SUA şi suntem foarte mândri de asta”.

În ceea ce priveşte data de lansare oficială a brand-ului din China pe piaţa locală, aceasta rămâne momentan un mister, însă cu siguranţă va avea loc în următoarele săptămâni, probabil până la sfârşitul lunii februarie.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite