În 2015 vine marea schimbare pentru WhatsApp: Introduce apeluri vocale şi va concura direct cu Skype

0
Publicat:
Ultima actualizare:

WhatsApp e o companie şi o aplicaţie pe care Facebook a dat miliarde de dolari în 2014. Pentru anul viitor, de la mesaje instant vrea să treacă la apeluri vocale.

WhatsApp e marea achiziţie a Facebook din 2014, dar şi un serviciu imens pentru mesagerie instant. Acum, urmează componenta de apeluri vocale şi apar noi informaţii despre aceasta.

WhatsApp a crescut drept un înlocuitor pentru SMS-uri, şi a devenit spaima operatorilor telecom, iar în 2015 ar putea deveni înlocuitorul minutelor naţionale şi internaţionale nelimitate prin funcţionalitatea de apeluri vocale. Principalul concurent ar fi Skype şi ar fi cea mai mare schimbare pentru acest serviciu după achiziţia de către Facebook.

Cea mai mare reţea socială a cheltuit 19 miliarde de dolari pe WhatsApp în primăvara acestui an şi în ultimele luni s-a tot zvonit despre funcţionalitatea VoIP. Acum, apar câteva screenshot-uri în care este prezentată interfaţa pentru gestionat apeluri. Este inspirată din cea veche pentru Android, înainte de Lollipop, dar totodată trebuie reţinut că nu este finală.

<a href="http://playtech.ro/2014/noi-detalii-despre-marea-schimbare-pentru-whatsapp-cum-vor-fi-apeluri-vocale/" target="_blank" rel="nofollow">Află de la Playtech totul despre aceste noutăţi</a>

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite