Huawei a lansat căștile FreeClip, tableta MatePad Pro 13.2'', laptopul MateBook D 16 și alte produse

0
Publicat:

Huawei a lansat astăzi, 13 decembrie, la nivel global, căștile open-ear Huawei FreeClip, tableta Huawei MatePad Pro 13.2'', laptopul Huawei MateBook D 16 și alte produse.

Căști open-ear Huawei FreeClip.
Căști open-ear Huawei FreeClip.

Lansarea produselor s-a desfășurat la Dubai, în cadrul unui eveniment cu tema ”Creation of Beauty”. Noile produse, care vor fi disponibile și în România, se încadrează în filosofia companiei, ”Fashion Forward”, în care accentul este pus pe design, stil și inovație în tehnologie.

Huawei FreeClip

Huawei și-a mărit portofoliul cu o pereche de căști open-ear, cu un design C-bridge. Acest design a fost proiectat pe baza caracteristicilor fizice a peste 10.000 de urechi la nivel global, ergonomia fiind ajustată la nivel de micron, în timp ce durabilitatea a fost confirmată de peste 25.000 de teste de rezistență. C-bridge Design are funcție atât de prindere, cât și de conector pentru căști, în scopul de a îmbunătăți confortul în timpul utilizării.

Huawei FreeClip asigură o autonomie de până la 36 de ore, cu ajutorul carcasei de încărcare. De asemenea, căștile identifică automat dacă sunt puse în urechea stângă sau dreaptă, au algoritm de îmbunătățire a apelurilor AI Crystal-Clear și suport pentru conexiuni duale cu alte dispozitive. 

Huawei MatePad Pro 13.2''

De asemenea, la lansarea de final de an a fost anunță și Huawei MatePad Pro 13.2'', tabletă cu design premium, Huawei X-True Display și tehnologie Huawei SOUNDTM. Noua tabletă poate fi utilizată cu ajutorul Huawei M-Pencil (a 3-a generație), alimentat de tehnologia NearLink, ce dispune de peste 10.000 de niveluri de detecție a presiunii.

Huawei MatePad Pro 13.2''.
Huawei MatePad Pro 13.2''.

Tableta este dotată cu un ecran OLED flexibil de mari dimensiuni, are o grosime de doar 5.5 mm și cântărește doar 580 de grame. Marginile de 3.4 mm oferă o proporție corp-ecran de 94%. Tehnologiile HUAWEI X-True Display și HUAWEI SOUNDTM asigură interacțiunea cu o gamă largă de aplicațiil.

Funcția Colour Capture le permite utilizatorilor să selecteze orice culoare care le atrage atenția în alte aplicații și să o folosească apoi în mod direct.

O altă noutate este tastatura detașabilă Huawei Smart Magnetic Keyboard, dotată cu touchpad, care transformă tableta într-un laptop.

Huawei MatePad Air PaperMatte Edition și laptopul Huawei MateBook D 16

Huawei MatePad Air PaperMatte Edition are un display ce imită hârtia mată, o rezoluție 2800 x 1840 și o rată maximă de refresh de 144 Hz.

Laptopul HUAWEI MateBook D 16 asigură experiențe de vizionare îmbunătățite, datorită ecranului său de 16 inci, Eye Comfort HUAWEI FullView Display, dar are aceeași greutate ca și un laptop mainstream de 15.6 inci. Procesorul 13th Gen Intel Core H-series performează în timpul activităților intense de multi-tasking.

Laptopul HUAWEI MateBook D 16.
Laptopul HUAWEI MateBook D 16.

La eveniment, HUAWEI a anunțat și lansarea platformei GoPaint Worldwide Creating, care va lua startul pe 5 ianuarie 2024. Prin inițierea acesteia, HUAWEI pune la dispoziția creatorilor digitali o platformă globală pe care aceștia își pot expune lucrările. De asemenea, încurajează oamenii din orice domeniu să își exprime latura creativă.

Disponibilitate

Căștile FreeClip sunt disponibile la precomandă în România, pe website-ul magazinului Huawei, iar cei care le vor achiziționa până pe 29 ianuarie 2024 vor primi cadou o brățară de fitness, în limita stocului disponibil.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite