Google va lansa şi o versiune nouă de Nexus 10 în „viitorul apropiat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tableta Samsung Nexus 10 are un ecran cu rezoluţia 2560x1600 FOTO Adevărul
Tableta Samsung Nexus 10 are un ecran cu rezoluţia 2560x1600 FOTO Adevărul

Noul Nexus 7 a fost prezentat, miercuri, în cadrul unui eveniment special. Tableta se laudă cu un ecran excepţional, lucru „împrumutat“ de la sora mai mare, Nexus 10. Se pare că cei de la Google nu au uitat de dimensiunea de 10 inci şi pregătesc o versiune nouă de Nexus 10, potrivit Slashgear.

Potrivit WSJ, şeful Android şi Chrome de la Google, Sundar Pichai, ar fi declarat că o versiune îmbunătăţită de Nexus 10 va fi anunţată „în viitorul apropiat“, pentru a complementa proaspăt lansatul Nexus 7. Mai mult, noul Nexus 10 va fi produs tot de către Samsung.

„Viitorul apropiat“ ar putea însemna multe lucruri, însă, dacă este să ne luăm după faptul că anul trecut Nexus 10 s-a lansat la trei luni după Nexus 7, am putea vedea o tabletă cu ecran de 10 inci de la Google în această toamnă.

Versiunea actuală de Nexus 10 are un ecran cu rezoluţia 2560x1600, fapt care îi oferă o densite a pixelilor mult mai mare decât a iPad-ului. În interior găsim un procesor Exynos 5 cu două nuclee şi o memorie de 2GB RAM. Cel mai probabil, noua versiune va menţine acelaşi ecran însă va avea un procesor quad-core, un procesor grafic cu 8 nuclee şi mai multă memorie RAM.

Hai să discutăm pe pagina de Facebook a „Tech Adevărul“


Citeşte mai multe despre noutăţile prezentate de Google

Chromecast de la Google transformă televizorul în maşină de filme online

La evenimentul Google din această seară, reprezentanţii gigantului online au prezentat un mic produs cu care speră să aducă lumea videoclipurilor şi filmuleţor online pe televizorul din sufragerie, chiar dacă este sau nu Smart TV. Soluţia se numeşte ChromeCast.

Google a prezentat Android 4.3 Jelly Bean: schimbări discrete, actualizare începând de astăzi

Google a anunţat astăzi ultima actualizare pentru Android, mult-aşteptatul 4.3 Jelly Bean. Prima tabletă care va avea în standard acest sistem de operare va fi Google Nexus 7.

Google Nexus 7 a fost prezentată oficial. Tableta are cel mai bun ecran de 7 inci

Google prezintă oficial în această seară ultima actualizare pentru Android, tableta Nexus 7, dar pregăteşte surprize şi în ceea ce priveşte Chrome sau alte servicii.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite