Google îşi face curăţenie pe pagina de căutare după petrecerea de Revelion, cu primul doodle din 2013

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Literele care formează cuvântul "Google" au început anul activ în primul doodle din 2013
Literele care formează cuvântul "Google" au început anul activ în primul doodle din 2013

Noul logo ataşat de Google pe pagina parincipală reprezintă imaginea de după petrecerea de Anul Nou. Literele care formează cuvântul Google fac curăţenie, cu excepţia lui „G”, care pare ocupat să privească peisajul.

Google marchează trecerea în noul an cu continuarea petrecerii din doodle-ul de ieri. Numai că, de această dată, încăperea arată ca la finalul unei petreceri.

În doodle-ul de pe 31 decembrie, personaje principale au fost aniversaţii anului 2012. În logo-ul din prima zi a anului 2013, literele care formează numele motorului de căutare au rămas singure, fără invitaţi, şi fac curăţenie după petrecere. În imagine mai pot fi văzute panglica pe care este scris anul 2013 şi masa pe care au rămas doar resturi ale petrecerii de Revelion.

Astfel, din imagine lipsesc de această dată logo-urile folosite în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra, dar a rămas fermoarul interactiv prin care au fost marcaţi cei 132 de ani de la naşterea lui Gideon Sundback, precum şi celelalte imagini din "ferestrele" camerei Google, acum luminate.

Printre evenimentele sau personalităţile pe care Google le-a celebrat prin logo-uri speciale în 2012 se află: 161 de ani de la prima publicare a romanului "Moby Dick", 165 de ani de la naşterea lui Bram Stoker, creatorulul romanului "Dracula", 115 ani de la naşterea aviatoarei Amelia Earhart, a 14-a aniversare a Google, 200 de ani de la naşterea scriitorului Charles Dickens, 172 de la naşterea pictorului Auguste Rodin, Ziua Pământului şi 46 de ani de la prima difuzare a seriei "Star Trek", scrie mediafax.ro.

google doodle
Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite