Articol publicitar

Găsește-ți dentistul și fii de găsit, ca dentist. Aplicația „Find My Dentist” s-a lansat în România

Publicat:
Ultima actualizare:

Suntem deja familiarizați cu aplicații pentru deplasarea cu mașina, pentru livrări la domiciliu, pentru rezervări hoteliere și atâtea altele. De ce nu și pentru a avea grijă de sănătatea dinților noștri?

FMD principala png

Find My Dentist este o aplicație adresată deopotrivă pacienților și cabinetelor și clinicilor specializate în stomatologie. E un portal – primul de acest fel dezvoltat și lansat în România – care facilitează, pe de o parte, prezentarea serviciilor medicale oferite de dentiști și, pe de alta, găsirea serviciilor, ofertelor și tratamentelor optime pentru pacienți. Construită special pentru a fi ușor de utilizat de ambele părți, aplicația Find My Dentist se poate descărca gratuit de pe Google Play și App Store.

Pentru cabinete și clinici, aplicația oferă, în primul rând, beneficiul vizibilității crescute. Profesioniștii își pot afișa specializările, tratamentele, prețurile și toate informațiile de contact, pot propune oferte și promoții și pot gestiona ușor programările făcute de clienți și interacțiunea cu aceștia. De altfel, un avantaj deloc de neglijat e tocmai posibilitatea de a umple intervalele goale dintre programări cu ajutorul aplicației.

Pacienții pot căuta și compara serviciile dentare, simplu și eficient, după criterii precum adresa cabinetului, tarife sau oferte și pot lăsa recenzii despre experiența lor la clinică. Aplicația face mult mai ușoară, de pildă, căutarea unui serviciu medical anume în funcție de preț, de distanța de casă ori de birou, sau după recenziile lăsate de alți pacienți.

Mai mult, aplicația oferă și un sistem de fidelizare, unde punctele acumulate pot fi folosite pentru reduceri și oferte speciale ale clinicilor și cabinetelor sau pentru a cumpăra produse de igienă dentară din magazinul online inclus în Find My Dentist.

Aplicația are și un rol educativ. Utilizatorii vor găsi în cadrul acesteia o secțiune de blog cu articole semnate de specialiști din echipa Find My Dentist și din clinicile stomatologice pe teme precum implantologie orală, estetică, parodontologie, ortodonție, endodonție, sănătate, tehnologie și altele – cu scopul de a informa și a explica informații relevante din domeniul stomatologiei pe înțelesul tuturor.

Nu în ultimul rând, Find My Dentist – ca portal de intermediere între pacienți și furnizorii de servicii medicale în stomatologie – contribuie la dezvoltarea turismului medical în România și Republica Moldova și la accesarea unei plaje mai extinse de clienți.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite