GALERIE FOTO MWC 2013 Acer lansează cei mai accesibili 16 GB de pe o tabletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iconia B1 este accesibil[, la doar 139 de dolari
Iconia B1 este accesibil[, la doar 139 de dolari

Acer a anunţat la Congresul Mondial al Mobilităţii de la Barcelona lansarea unei noi versiuni a ultimei sale tablete, Iconia B1. Aceasta va avea 16 GB şi un preţ imbatabil.

Iconia B1 a fost lansată iniţial cu 8 GB capacitate de stocare, la CES 2013. Dispozitivul mai avea un procesor dual core Mediatek, la 1,2 Ghz. În comparaţie cu cei 119 dolari ai versiunii mai mici, dublarea stocării vine la un preţ de 139 de dolari.

În afară de capacitatea de stocare, Acer nu a modificat foarte multe la tableta sa de 7 inci, mizând pe avantajul de preţ şi pe renumele mărcii. Ecranul are o rezoluţie de 1024x600, camera frontală are 0,3 megapixeli, iar carcasa este fabricată din plastic.

Potrivit comunicatului oficial Acer, tableta este destinată celor tineri şi celor care vor o tabletă adiţională pentru copiii lor. Greutatea ei este de 320 de grame. 

Practic, vorbim aici de un dispozitiv entry level care are un preţ de aproape imbatabil, de puţin peste 600 de lei. Pe aceeaşi piaţă, a unor tablete Android de 7 inci şi 16 GB capacitate de stocare, în România concurenţii vin dinspre mărci cum ar fi Vonino, Asus, cu tableta MemoPad, iar într-o altă categorie este Google Nexus 7.

Sistemul de operare este Android Jelly Bean, iar tableta va fi disponibilă în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa în curând.

Mai multe imagini cu tableta puteţi găsi în galeria foto. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite