FOTO Noi detalii despre Moto X de la Motorola. Cum vor putea să schimbe utilizatorii design-ul acestuia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motorola va lansa anul acesta primul telefon produs sub „sfătuirea“ Google.
Motorola va lansa anul acesta primul telefon produs sub „sfătuirea“ Google.

Motorola Moto X este un nou telefon de la producătorul american. Ce-l face diferit? Cumpărătorii vor putea să şi-l personalizeze. Acum, sunt publicate mai multe detalii cu privire la procesul acesta de personalizare.

După ce Motorola şi-a promovat noul smartphone drept primul pe care ţi-l „desenezi“ tu, acum sunt disponibile mai multe detalii cu privire la acel proces. ABCNews informează că utilizatorii vor putea să aleagă culoarea capacului spate al telefonului. De asemenea, îşi vor putea nota pe spate numele cuiva sau un mesaj pe care îl doresc.

Cu privire la ultima modalitate de personalizare, Apple o oferă deja de câţiva ani pentru linia iPod. Acum, Motorola recuperează puţin. Mai mult, personalizarea se va face şi în interfaţă, utilizatorii vor putea să trimită o poză care să fie setată drept wallpaper înainte ca telefonul să fie livrat. Mai jos este o imagine cu spatele telefonului publicată de site-ul Nowhere Else care a greşit de prea puţine ori în ceea ce priveşte modelele nelansate. 

image

Motorola Moto X va fi vândut online, cel mai probabil prin Google Play Store, dar şi prin parteneriate cu operatorii telecom. Acesta este primul terminal dezvoltat de către Motorola sub Google, după ce compania a fost cumpărată în 2011 pentru aproximativ 12 miliarde de dolari. Anul trecut, Motorola doar şi-a reîmprospătat linia de produse cu modele pe care deja le avea în plan.

Motorola şi Google mai pariază pe o carte, poate câştigătoare, cu această lansare: cele două companii promovează telefonul drept construit în SUA. Spre deosebire de Apple care are sloganul: „Proiectat de Apple în California. Asamblat în SUA“ pentru Mac Pro, Motorola foloseşte: „Proiectat de tine. Asamblat în SUA“.

Vă aşteptăm pe Facebook Tech Adevărul ca să discutăm

Moto X, „primul smartphone al cărui design îl faci tu“

Motorola încă există: Droid Ultra este un smartphone mediu cu carcasă de kevlar

X Phone: smartphone-ul de top al Motorola ar putea avea dotări mediocre

Fondatorul Google, despre telefonul Motorola: „Nu ar trebui să avem încărcătoare după noi toată ziua”

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite