FOTO Facebook schimbă modul în care vei comenta de acum înainte pe reţea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Facebook introduce o nouă funcţie şi are legătură cu felul în care vei comenta de acum înainte pe reţeaua socială.

Facebook are o nouă funcţionalitate pe care probabil mulţi o aşteptau. De acum înainte utilizatorii îşi vor putea însoţi comentariile pe reţeaua socială de o poză inspirată. Trebuie doar să apese un buton, îşi aleg apoi fotografia care le place din calculator, îi aduc sau nu un text şi este gata. 

În mod normal, fotografia rezumă mai bine ceea ce vrei să spui sau nu mai este nevoie să foloseşti prea multe cuvinte pentru a explica. În urmă cu câteva luni Facebook a introdus posibilitatea să vezi un thumbnail al fotografiei asociate unui link extern Facebook. Acum, introduce posibilitatea să ataşezi direct pozele.

Este importantă nouă schimbare? Cei mai mulţi utilizatori vor profita de ea, se poate spune că este, atât timp cât este folosită. Pe Google+ nu poţi face acest lucru încă, dar poţi vedea gif-uri, încă un vis pentru Facebook. În plus, Facebook încearcă astfel să se apropie de funcţionalităţile pe care le oferă serviciile concurente, motiv pentru care a oferit de curând acoperire pentru hashtag-uri. 

Facebook încă are de introdus un nou News Feed anunţat în urmă cu câteva luni. Imaginile vor avea o importanţă sporită în acesta. Posibilitatea de a introduce imagini în comentarii vine la ceva timp după ce Facebook a făcut posibiliă răspunderea la un comentariu, similar cu ceea ce se întâmplă pe un forum.

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul.

Află mai multe despre Facebook: 

FOTO VIDEO Noul News Feed al Facebook, inspirat de versiunile de mobil dar şi de Google+

FOTO Cum faci un News Feed pentru Facebook? Iei câţiva oameni, multe poze şi informaţii şi creezi noua imagine

REVIEW Facebook Graph Search este viitorul căutărilor online, dar utilizatorii vor trebui să-şi asigure intimitatea 

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite