E timpul ca Apple să renunţe la ceas? Compania angajează ingineri care să rezolve problemele iWatch

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tim Cook trebuie să convingă investitorii că Apple încă poate să inoveze FOTO Reuters
Tim Cook trebuie să convingă investitorii că Apple încă poate să inoveze FOTO Reuters

Apple a angajat un număr foarte mare de ingineri care să lucreze la ceasul inteligent iWatch, ce ar putea fi lansat în 2014, potrivit Financial Times.

În ciuda forţelor proaspete aduse în companie, Cook ar putea decide, în cele din urmă, să renunţe complet la proiectul iWatch dacă acesta se dovedeşte a fi prea problematic.

O sursă a Financial Times a declarat că inginerii au fost angajaţi pentru a ajuta cu „problemele de inginerie dificile ce nu au putut fi rezolvate“. În articolul Financial Times se speculează că Apple inginerii companiei nu ar fi capabili să transforme ceasul inteligent în realitate fără ajutor din partea unor persoane aduse din exterior.

Apple depus deja cereri în câteva ţări pentru a-şi asigura marca iWatch şi, în prezent, la proiect lucrează „câteva zeci“ de persoane. La începutul lunii iulie, compania l-a angajat şi pe fostul director al Yves Saint Laurent, Paul Devere, pentru a lucra la „proiecte speciale“, stârnind speculaţii potrivit cărora designerul va fi implicat în crearea ceasului inteligent.

Dispozitivul ar fi primul produs cu totul nou dezvoltat de companie după moartea lui Steve Jobs aşa că importanţa lui este foarte mare pentru viitorul financiar al Apple.

Hai să discutăm pe pagina de Facebook a „Tech Adevărul“

Citeşte mai multe despre iWatch şi alte ceasuri inteligente

Apple aduce iWatch mai aproape de realitate cu un nou patent inovator

Încă o zi, încă un zvon care ar putea garanta apariţia iWatch, mult aşteptatul şi inovatorul gadget de la Apple. De data aceasta, compania a obţinut un patent cel puţin interesant care permite o mai largă gamă de control prin gesturi şi nu doar pe un ecran tactil.

"iWatch" de la Apple este înregistrat în mai multe ţări, iar acţiunile cresc

Apple a crescut la bursă în ultimele zile, iar analiştii sunt mai optimişti? Iar compania americană s-a asigurat să le gâdile optimismul analiştilor, prin înregistrarea numelui iWatch în mai multe ţări.

Apple caută să asigure numele „iWatch“ în Japonia. Cel mai aşteptat gadget prinde o nouă rundă de zvonuri

Apple toarnă gaz pe zvonuri şi caută să înregistreze marca „iWatch“ în Japonia. Acesta ar putea fi un ceas inteligent pe care Apple îl tot lansează, prin zvonuri neconfirmate, de doi-trei ani.

VIDEO Cel mai dorit gadget de la Apple este oferit de Sony într-o versiune nouă

Apple ar fi trebuit, după mai toate zvonurile, să fi lansat deja un ceas inteligent. N-a fost cazul, dar Sony are deja o versiune îmbunătăţită pentru al său SmartWatch. Sony SmartWatch 2 se va putea conecta la aproape orice telefon cu Android.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite