Dell XPS 11: un laptop Dell cu Window 8.1 Blue şi cu ecran impresionant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dell nu a venit cu prea multe gadgeturi la Computex 2013, spre deosebire de mai activele companii Acer sau Asus, dar a prezentat XPS 11. Ce este acesta? Rezumatul dintre ce reprezintă Lenovo Yoga şi Microsoft Surface, peste toate fiind un ecran cu o rezoluţie impresionantă.

Dell XPS 11 a prezentat un notebook de 11,6 inci cu o rezoluţie de 2.560x1.440 pixeli. Nu este mai mare rezoluţia decât cea furnizată de Apple pe Macbook Pro cu Retina, dar dat fiind că ecranul este mai mic este un avantaj. Când vine vorba de carcasă, Dell n-a uitat s-o facă premium: fibră de carbon şi aluminiu, scrie The Verge.

Totuşi, Dell nu s-a oprit aici. Laptopul XPS 11 poate deveni o tabletă, ecranul se dă peste cap, ca la Lenovo Yoga, şi obţii astfel o tabletă de 11,6 inci, pe spate fiind tastatura. Ecranul nu poate fi detaşat de tastatură, ceea ce poate fi un minus în anumite situaţii, dar Dell a gândit designul astfel încât atunci când ecranul este împins la mai mult de 180 de grade, tastatura nu mai înregistrează nicio apăsare.

Tastatura, deşi puţin cam groasă, poate trece drept un Type Cover pe care Microsoft îl oferă pentru Surface. Este clar că Dell a ştiut unde să se uite pentru a livra un produs inovator. Pe lista de specificaţii mai trec un USB 3.0, un port Thunderbolt şi un cititor de carduri SD, dar mai vine la pachet şi cu un stylus.

Dell păstrează secretul cu privire la RAM, la dimensiunea bateriei sau opţiunile de stocare. Lansarea este plănuită pentru sezonul sărbătorilor de iarnă, iar preţul cel mai probabil va fi în jurul valorii de 1.300 de dolari. The Verge are o galerie foto cu acest laptop.

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul.

Află mai multe despre gadgeturile de la Computex 2013: 

Asus Zenbook Infinity, un ultrabook învelit în Corning Gorilla Glass 3

FOTO iPad mini şi Galaxy Note 8 au concurenţă: cum arată şi ce dotări are tableta Acer Iconia cu ecran de 8 inci

Asus, la primul phablet: FonePad Note are dotări foarte bune sub 6 inci de ecran

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite