Asus Zenbook Infinity, un ultrabook învelit în Corning Gorilla Glass 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asus a prezentat, în cadrul târgului de tehnologie Computex 2013, care are loc în Taipei, ultrabook-ul Zenbook Infinity. Acesta are un design surprinzător, potrivit Engadget.

Noul ultrabook al taiwanezilor are capacul învelit cu un strat de sticlă Corning Gorilla glass 3. Astfel, Zenbook Infinity este primul laptop învelit acest material. Sticla Corning Gorilla Glass 3 promite să fie de trei mai rezistentă la zgârieturi decât versiunea anterioară.

Folosirea acestui material le-a permis celor de la Asus să obţină o grosime de numai 15,5 mm. Zenbook Infinity este astfel cu 14% mai subţire decât modelul anterior.

Potrivit managerului de produs, sticla de pe ultrabook-ul Asus este suficient de rezistentă pentru a face faţă unei căzături. El a declarat că laptopul a trecut cu brio de diverse test care au presupus scăparea lui pe sol.
În ciuda corpului foarte subţire, Zenbook Infinity vine cu dotări de top.

Ultrabook-ul are ecran tactil, o tastatură iluminată, două porturi USB 3.0, un cititor de carduri SD, un port micro-HDMI şi unul Mini DisplayPort. Pe interior găsim un procesor Intel Haswell. Laptopul va apărea pe piaţă în ultimul trimestru al acestui an.

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul.

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite