Cum dezactivezi două dintre cele mai enervante funcţionalităţi ale Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aplicaţiile de Facebook pentru Android şi iOS sunt actualizate destul de des, dar nu toate noutăţile sunt bune. Iată cum le poţi opri pe cele mai enervante.

Facebook a făcut câteva modificări în aplicaţia principală anul acesta, iar dacă eşti unul dintre acei oameni încă enervaţi de noutăţi, iată cum le poţi înlătura. E vorba aici de videoclipurile care rulează automat şi deschiderea link-urilor în browser-ul intern din Facebook.

Anul 2014 e cel în care Facebook a început să concureze cu YouTube în domeniul videoclipurilor. Din acest motiv, în aplicaţia principală pentru reţeaua socială şi în versiunea de web au început acestea să fie redate automate. Probabil că nu de puţine ori ai fost deranjat de acest lucru. Mai mult, dincolo de disconfort, video autoplay pe telefon îţi consumă din traficul de Internet mobil.

A doua funcţionalitate a fost ca Facebook să implementeze propriul browser în aplicaţia de Android (exista aşa ceva în cea de iOS). Totuşi, e destul de limitat şi diferenţa de viteză e aproape insesizabilă. Personal prefer Chrome, deoarece acolo am toate parolele, nu în Facebook. Din fericire, aceste doua funcţionalităţi pot fi oprite, mai jos detaliez cum.

<a href="http://playtech.ro/2014/cum-sa-opresti-cele-mai-enervante-doua-lucruri-din-aplicatia-de-facebook/" target="_blank" rel="nofollow">Află de la Playtech totul despre oprirea acestor funcţionalităţi</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite