Cu noile camere foto Canon nu prea mai ai scuze pentru poze proaste în vacaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gama Canon PowerShot are, din această toamnă, noi modele care să te ajute să faci poze mai bune decât cu telefonul, dar şi să fie suficient de portabile cât să nu te încurce prea mult. Canon G5X, G9X şi noul mirrorless M10.

Canon PowerShot G5X şi PowerShot G9X oferă un senzor de un inci, retroiluminat, de 20 de megapixeli, cu un procesor DIGIC 6. G5X este gândit pentru entuziaştii care îşi doresc un nivel de control şi calitate comparabile cu DSLR, în timp ce PowerShot G9X este pentru cei care vor să-şi exploreze creativitatea printr-o cameră foto premium compactă, capabilă să încapă într-un buzunar.

G5X are un obiectiv cu zoom 4,2x, pornind de la 24mm şi f/1.8 în cel mai luminos punct. La zoom maxim, diafragma ajunge la f/2.8). G9X are însă unul superangular de 28mm, cu f/2 - 4.9 şi zoom optic 3x.Ambele modele dispun de WiFi şi NFC şi filmează full HD.

Canon susţine că G9X este cu 25% mai subţire decât modelul PowerShot G7X şi are un ecran touch de 3 inchi. Pentru ambele modele, inelul pentru controlul obiectivului poate fi desemnat rapid pentru controlul diferitelor funcţii fotografice, inclusiv diafragma şi viteza declanşatorului. De asemenea, pot filma full HD la 60 de cadre pe secundă, menţinând controlul asupra diafragmei, vitezei declanşatorului şi valorii ISO. Pentru o filmare stabilă în timpul deplasării sau alergării, ambele camere foto-video includ sistemul Advanced Dynamic IS (pe 5 axe).

image

Canon M10 are un ecran de 3 inci, dispune de tehnologia Hybrid CMOS AF II cu 49 de puncte de focalizare, iar ecranul se poate roti la 180 de grade ca să poţi fotografia fără mari probleme din poziţii dificile. Dispune de WiFi şi setările obişnuite pe camerele foto mirrorless Canon, iar odată cu acesta compania a anunţat şi obiectivul EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM, adică 24-72mm (echivalent 35mm). Cântăreşte doar 130 de grame.

Canon M10, un nou mirrorless de la cel mai mare producător de DSLR-uri.

image

Noul obiectiv pentru camerele foto mirrorless de la Canon.

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite