Cele mai bune telefoane pe care să le cumperi la preţ redus de Halloween

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De Halloween, sunt magazine care fac reduceri la unele dintre cele mai populare sau mai utile produse pe care să le cumperi. Acestea sunt cele mai bune la telefoane.

Odată cu aceste promoţii de Halloween, pe Tech Adevărul vei găsi, din când în când, produse care merită cumpărate, produse incluse în promoţii de diverse magazine online şi produse pe care eu sau alt redactor Adevărul le-am cumpăra pentru că sunt bune sau pentru că ne-au impresionat cu ceva. Încep, astăzi, acest obicei prin a recomanda câteva telefoane din oferta de Halloween a eMAG. Lista completă a telefoanelor este aici, iar mai jos sunt câteva modele selectate. 

Cele mai bune cinci telefoane pe care să le cumperi de Halloween

După cum se vede şi în poza de mai sus, am ales iPhone 6 Plus (cel normal nu e la preţ redus). Acesta e primul cu ecran foarte mare de la Apple, având un display de 5,5 inci full HD şi un design identic cu modelul mai mic. Foloseşte 1GB de memorie RAM, un procesor A8 şi vine cu 16GB spaţiu de stocare. Este compatibil cu iOS 9 şi are stabilizare optică pe camera foto de 8 megapixeli. Îl găseşti la preţ redus aici

iphone 6s foto eduard enea

Desigur ca al doilea telefon este Samsung Galaxy S6 edge. Este la fel de bine dotat ca Galaxy S6, doar că acesta are un ecran curbat pe ambele margini, iar ca design arată mai bine, ieşi în evidenţă. Are 3GB de memorie RAM, un procesor Samsung cu opt nuclee şi o cameră de 16 megapixeli foarte bună, care filmează 4K. Telefonul din oferta de Halloween vine cu 32GB spaţiu de stocare. Găseşti Galaxy S6 edge aici.

Modelul normal de Galaxy S6 este aici. Diferenţa, cum am zis şi mai sus, este că acesta nu are ecran curbat, ci clasic. Tehnologia şi rezoluţia sunt aceleaşi, AMOLED cu QuadHD, cele mai bune la acest moment.

image

Nu putea lipsi din această listă LG G3. Este cel mai bun telefon din 2014 al sud-coreenilor, dar încă are dotări foarte bune. Spre exemplu, ecranul de 5,5 inci are rezoluţie QuadHD, procesorul are patru nuclee, iar memoria RAM este de 3GB. Adaugă la acestea 32GB spaţiu de stocare şi suport pentru card microSD şi la preţul pe care îl are în perioada promoţiilor de Halloween nu este de evitat. Găseşti LG G3 la preţ redus în această ofertă

image

Pe lista aceasta a cumpărăturilor de Halloween se mai trece un iPhone. E vorba de un iPhone 5s. Nu este la fel de bun ca cele S din 2015, dar este primul cu senzor de scanare a amprentei, are ecran de 4 inci Retina şi un procesor făcut la comandă pentru Apple. Încă este un telefon bun şi acum e la preţ mai mic. În plus, beneficiază de upgrade gratuit la iOS 9. Găseşti acest iPhone aici

image

În final, voi recomanda un telefon de la Asus cu poate cel mai bun raport calitate - preţ dintre cele pe care le găseşti la preţ redus. Este vorba de Asus ZenFone 2 Laser, cu ecran de 5 inci HD, cu 2GB de memorie RAM şi 16GB spaţiu de stocare. Rulează Android Lollipop, beneficiază de o cameră de 13 megapixeli şi bateria este de 2.070 mAh, suficientă pentru o autonomie bună. Acest Asus la preţ mic se găseşte în oferta de aici.

image

Telefonul bonus al zilei este de la HTC. E vorba de One M8 cu 16GB spaţiu de stocare şi cameră dublă pe spate. Este unul dintre cele mai robuste şi frumos finisate dispozitive, chiar dacă a fost lansat în 2014. Are difuzor stereo pe faţă, denumit BoomSound, are ecran de 5 inci full HD şi o baterie de 2.600 mAh. Procesorul este cu patru nuclee, telefonul are Android cu interfaţa Sense, iar la preţ redus îl poţi cumpăra de la eMAG.

image

<a href="https://www.facebook.com/adevarultech" target="_blank" rel="nofollow">Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite