Cel mai apreciat telefon al Google revine: dotările neoficiale pentru Nexus 5 (2015)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
LG Nexus 5 va reveni în 2015 într-o altă carcasă, cu alte dotări. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul
LG Nexus 5 va reveni în 2015 într-o altă carcasă, cu alte dotări. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul

La Google I/O 2015, conferinţa din vară a companiei, printre pozele cu Android M a apărut şi una cu un posibil Nexus 5 refăcut de LG pentru 2015. Acum, apar primele dotări neoficiale cu acest smartphone.

Nexus 5 a fost un telefon lansat în 2013 şi ultimul fabricat de LG. A fost un succes până în 2014, când a fost scos de la vânzare, însă anul acesta ar fi primul cu două modele Nexus. Unul va fi produs de Huawei şi este aşteptat cu ecran de peste 5,5 inci, iar al doilea ar fi produs de LG, aceeaşi companie care a produs Nexus 5.

Cum Nexus 5 (2015) va fi modelul mai ieftin, dotările sale sunt ceva mai în urma trendului. Astfel, PocketNow informează că ar avea un procesor Qualcomm Snapdragon 808 cu şase nuclee, o memorie RAM de 3GB (dar este pe tehnologie LDDR3, în timp ce Samsung Galaxy Note 5, OnePlus 2 sau Galaxy S6 edge+ folosesc LDRR4) şi un ecran de 5,2 inci la rezoluţie 2K.

Camera foto ar fi de 13 megapixeli, cu senzor produs de Sony, iar portul de încărcare ar putea fi un USB Type-C, cel mai nou standard în domeniu. Odată cu acest Nexus 5 (2015) ar veni şi Android Pay, sistemul de plată electronică al Google care debutează odată cu Android M, noua versiune a sistemului de operare. În plus, telefonul ar mai avea încorporat şi un senzor de scanare a amprentei.

<a href="https://www.facebook.com/adevarultech" target="_blank" rel="nofollow">Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!</a>

O imagine neoficială cu LG Nexus 5 (2015) (via Playtech).

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite