Ce dispozitive de la MWC 2014 aduce Orange în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orange România a anunţat că în viitorul apropiat va pune la dispoziţia clienţilor o mare parte dintre gadgeturile importante prezentate la MWC 2014.

Orange a anunţat că va include în portofoliul său şi Nokia X, telefonul accesibil cu Android de la Nokia, dar şi majoritatea telefoanelor de top lansate de marii producători la MWC 2014: Sony Xperia Z2, Samsung Galaxy S5, Sony Xperia M2, LG G2 Mini sau Huawei Ascend G6.

Gama de smartphone-uri marcă proprie Orange va continuă să se dezvolte pe piaţa din România, cel mai recent model fiind Orange Reyo, cu o cameră de 5 megapixeli, memorie de 4GB, care a intrat în portofoliul operatorului la finalul lui 2014.

În România, vânzările smartphone-urilor Orange sunt în top 3 smartphone-uri din portofoliul operatorului, iar la nivel global vânzările au crescut cu 40% în 2013.

O altă direcţie în care Orange s-a implicat activ a fost aducerea pe piaţă a dispozitivelor purtabile de monitorizare a activităţii fizice. Potrivit reprezentanţilor Orange, feedback-ul a fost unul bun, România fiind prima ţară din grupul Orange care vânzările dispozitivelor Fitbit, Nike şi Samsung Gear a fost extinsă în magazinul fizic Orange.

Orange anunţă că va aduce şi dispozitivele purtabile de la Samsung, Gear 2 şi Gear Fit, dar şi Smartwear de la Sony. 

Orange Gova, prezentat la MWC 2014 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite