Cât de bun este Huawei Ascend P6, cel mai subţire telefon din lume. Huawei este lăudată pentru finisajul acestui telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Huawei Ascend P6 este cel mai nou telefon lansat de chinezi şi incredibil de subţire. Acesta a fost lansat oficial săptămâna trecută şi a ajuns deja la primele review-uri. Prezentăm şi noi aici câteva impresii despre acest smartphone cu care Huawei speră să se remarce pe o piaţă tot mai aglomerată.

Huawei Ascend P6 este subţire, am mai zis-o, dar este o apreciere recurentă în mai toate review-urile pe care le-a primit sau le va primi vreodată acest smartphone. Acest smartphone excelează şi nu prea la capitolul dotări, combinând elemente de bază din 2012, cu câteva îmbunătăţiri de 2013. Are un procesor quad-core producţie proprie la o frecvenţă de 1,5GHz, o memorie RAM de 2GB, un ecran de 4,7 inci la o rezoluţie 1.280x720 pixeli şi o cameră foto de 8 megapixeli. Peste Android 4.2.2 Jelly Bean cu care vine există interfaţa Emotion creată de Huawei.

James Trew, pentru Engadget

„Sunt aspectul şi designul incredibil de subţire suficiente pentru a-i aduce succesul? Posibil. Mai important este, însă, că Ascend P6 arată că Huawei poate produce telefoane de înaltă calitate. Dotările unui astfel de telefon se îmbunătăţesc uşor, dar să creeze ceva care să arată bine şi să se simte la fel de bine presupune mai mult talent. Huawei arată că se descurcă bine aici“.

Andrew Hoyle, pentru CNET

„Dacă vrei un telefon ridicol de subţire care să-ţi alunece în buzunar şi nu te deranjează dotările mai potrivite unui model de anul trecut, Ascend P6 este de luat în calcul. De luat în calcul că se supraîncălzeşte şi mai sunt mici probleme de construcţie şi de software“.

Matt Warman, pentru The Telegraph

„Mai sunt scăpări, desigur, cum ar fi acel instrument de scoatere a cardului SD care se regăseşte în mufa pentru căşti pe care probabil îl vei pierde de prima dată de când vei asculta muzică. Şi mai este interfaţa Emotion, modul Huawei de a-şi diferenţia produsele, când în fapt diferenţiatorul cheie este preţul. Dar dacă eşti în căutare de un smartphone şi contează să arate bine, atunci acel preţ scăzut va fi suficient pentru a te convinge să-l cumperi“.

Jon Mundy, pentru TechRadar

„Huawei Ascend P6 arată că producătorul chinez poate să facă o impresie bună pe piaţa Android cu designul său foarte subţire, alături de unele funcţii care îl diferenţiază puţin mai mult. Totuşi, Huawei trebuie să îşi aducă designul pentru software la acelaşi standard înalt, dacă vrea să concureze la vârf. [...] Ascend P6 este vedeta de la Huawei, dar nu este un smartphone care se va situa în top, producătorul mai are de recuperat“.

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul. 

Află mai multe despre telefoanele Huawei: 

REVIEW Huawei Ascend W1 - Dacă nu te poţi decide între HTC sau Nokia, Huawei „ştie“ Windows Phone şi ştie bine

VIDEO Huawei Ascend P6 se lansează: un telefon Android performant şi subţire

Cât de bun e cel mai nou telefon Huawei: Samsung Galaxy S4, HTC One şi iPhone 5, „la raport“ în faţa Huawei Ascend P6

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite